Хороскоп за днес, 10 юни 2023


Хороскоп за днес, 10 юни 2023
Снимка: istock

Овен

Натрупали сте умора и сега е време за почивка. Опитайте се да се отпуснете. Най-добре е да прекарате този ден на открито.

Телец

През този ден не си позволявайте критика. Вашето лошо настроение може да предизвика нечия ужасяваща реакция. 

Близнаци

Днес успехът ще се крие в правилното разпределение на отговорностите. Вероятно ще трябва да поемете ролята на координатор.

Рак

Внимавайте с шегите днес. Може да не бъдете разбрани и въпросът изобщо няма да е в липсата на чувство за хумор, а в неяснотата и двусмислието на вашите забележки.

Лъв

Днес, както обикновено, вие ще бъдете доминиращата личност в обкръжението ви. Помислете дали все пак да не отпуснете контрола.

Дева

През този ден е добре да се вслушате в съветите на другите. Сред тях може да има доста неочаквана идея, която да ви е полезна.

Везни

През този ден се доверете на мислите и чувствата на другите. Добре е от време на време да се получава обратна връзка.

Скорпион

Това е ден, в който някой може да злоупотреби с чувствителността ви. Покажете ясно къде започват и свършват границите ви.

Стрелец

Денят ще бъде активен и ако искате да участвате във всичко ще трябва да се поизпотите сериозно. Заредете се с енергия. 

Козирог

През този ден се опитайте да избягвате спорове и други конфликтни ситуации. Може и да излезете победител, но това ще ви струва скъпо.

Водолей

Днес нито мелодичният глас, нито изразителните жестове ще ви помогнат да убедите никого в нещо. Изберете си занимание, в което да сте сами.

Риба

Днешният ден ще бъде изпълнен с работа. Някои задачи ще напомнят, че сте ги забравили. Приключете с тях, за да не ви тормозят.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

"Не мога" не е решение.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама