Таро хороскоп за 10 юни 2023


Таро хороскоп за 10 юни 2023
Снимка: iStock

ОВЕН

Изборът на нов път не е лесен. Много по-лесно е да се върнете към старите модели, които сте свикнали да правите. Отказът от навик отнема време, така че не бъдете толкова сурови към себе си.

ТЕЛЕЦ

Когато животът стане твърде шумен, е трудно да се свържете с вътрешния си глас и интуицията. Вместо да добавяте още едно нещо към списъка си със задачи се отдайте на малко релакс.

Вижте още: Най - късметлийският ден от месец ЮНИ за всяка зодия

БЛИЗНАЦИ

Изпратете съобщение „как си?“ на приятел, който е бил малко по-тих от обикновено. Той има нужда точно от вас в този момент.

РАК

Днес избирате емоционалния път – любов, грижа и загриженост. Давайте прегръдки. Споделете насърчителна дума. Бъдете мили и оставете по-меката си страна да се покаже.

ЛЪВ

Най-добре е първо да знаете какво искате, за да сте наясно с намеренията си, когато се обвързвате с нов човек в живота ви.

ДЕВА

Време е да промените подхода си. Вие сте правили едно и също нещо и сте получавали същия резултат; ако това не ви прави щастливи, единственият начин да промените резултата е да започнете от себе си.

Вижте още: Вашата сродна душа според зодията ви

ВЕЗНИ

Ако не знаете откъде да започнете, бъдете нащрек за малките неща, за да ви покажат как пътуването ви в живота може да се подобри.

СКОРПИОН

Не позволявайте на отрицанието да ви попречи да имате най-добрата връзка, която можете да си представите. Доверието и честността са портали към интимност и любов, така че ги включете в живота си.

СТРЕЛЕЦ

Напоследък мислите много повече от обикновено за определен проблем, който искате да разрешите. Сега, когато знаете какво искате, може също да се почувствате готови да започнете да предприемате действия. Днес може да бъде денят на „решението“.

КОЗИРОГ

Не се страхувайте да изразите мнението си на глас дори, когато сте свидетели на очевидна несправедливост.

РИБИ

Вашите духовни водачи и ангели са до вас, когато имате нужда от тях. Кажете малка молитва днес, за да попитате от какво се нуждаете.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

С думи също може да се докосва. Дори по-нежно, отколкото с длани.

Януш Вишневски

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама