Хороскоп за днес, 12 април 2024


Хороскоп за днес, 12 април 2024
Снимка: iStock

Научете какво ви очаква този петък, 12 април 2024, според зодията

Овен

Този петък има с какво да се захванете, особено ако бързате да изпратите нещо по пощата или подадете доклад преди края на работния ден. Най-добрата част от деня ще бъдат вашите сутрешни часове, така че затворете вратата, изключете известията и заглушете ненужните обаждания. Ще искате да се съсредоточите. Луната в Близнаци ще поддържа вашите мисловни процеси до средата на деня.

Телец

С Луната в Близнаци вие сте пълни с брилянтни начини да монетизирате идеите си. Въпреки това Сатурн и Марс в Риби показват липса на сътрудничество между бизнес партньорите, защото графиците не са съгласувани или няма достатъчно време за координиране кой какво ще прави. Не позволявайте това да ви обезкуражи да преследвате целите си. Трябва да сте верни на упорития си характер и да преодолеете трудностите.

Вижте още: 3 зодии, които ще имат късмет в любовта до края на април 2024

Близнаци

Има един цитат, Близнаци, който може да ви бъде полезен в ден, когато Луната е във вашия знак, в квадратура както на Сатурн, така и на Марс, докато вашата управляваща планета е ретроградна. "Понякога най-лошото място, на което можеш да бъдеш, е в собствения ти ум." И въпреки че сте прекрасни в обмислянето на невероятните проблеми на живота, идва момент, в който трябва да оставите това, за което се тревожите, и да направите нещо друго. Можете да помогнете на приятел, който е в нужда. Можете да се обадите на родителите си или бивш колега, за да чуете как са. Можете да създадете нещо, което е от полза за другите и да го споделите със света.

Рак

На всеки 28 дни Луната влиза във вашия сектор от скрити врагове. На човек, който всъщност не е ваш приятел, ще му е трудно да прикрие истинската си същност. Често сте чували хора да казват, че когато някой клюкарства за вас или за нещата, които правите, това е, защото не се случват много неща в живота им. Те са съсредоточени върху вас, защото имат нужда да ви натискат надолу, за да се чувстват добре със себе си. Това може да ви натъжи и да ви накара да бъдете приятелски настроени, но не го позволявайте, Раци. Докато Луната се плъзга през това място в зодиака всеки месец, научете, че ще има дни, в които трябва да игнорирате хейтърите.

Лъв

Вие сте талантливи, Лъвове. Чувате това през цялото време, нали? Предопределени сте за големи неща и тъй като зодиакалният ви знак е управляван от Слънцето, може да се чудите как да направите тези велики неща да се случат. Когато Луната е в Близнаци, използвайте наставник, който да ви води по време на това пътуване. Бихте могли да използвате ментор и въпреки че може да не знаете откъде да започнете, започнете все пак. Разпитайте наоколо. Вижте кой е готов да ви дава ценна за вас информация веднъж месечно или седмично.

Дева

Вие сте своя собствена марка и може би не сте сигурни дали наистина има значение дали сте медицинска сестра, учител или просто родител, който си стои вкъщи и гледа децата. Луната в Близнаци ви проправя пътя да започнете да виждате ролята си в света в нова светлина. Можете да станете майка, която пише за родителството онлайн, или може би да споделяте сторита за вашия опит в здравеопазването. Може да ви хареса да отворите сърцето си пред другите за болката и нараняването, които виждате в домашни любимци, на които помагате като доброволец в приют. Има много начини за споделяне в интернет. Всеки положителен пост има значение!

Везни

Добре е да разширявате хоризонта си и да предизвиквате начина, по който мислите всеки ден. Способността ви да виждате живота от гледната точка на другите хора е причината да сте толкова справедливи и съвестни в трудни моменти. Така че, когато Луната в Близнаци активира способностите ви за учене, вие сте като гъба. Днес ние приемаме различни източници като информация. Ако обикновено слушате само радио, помислете за четене или слушане на подкаст. Изберете едно нещо, което обикновено избягвате, и го направете.

Вижте още: Жените от тези 3 зодии ще бъдат безумно щастливи до края на април 2024

Скорпион

Не всички тайни са лоши, но е важно да ги пазим. Днешната Луна в Близнаци изважда наяве царството на мрака и това, което криете от другите. Може да имате големи планове или идеи, които бихте искали да споделите с другите, но това може да попречи на вашия стремеж и мотивация да ги следвате. Днес помислете за ползите от това да пазите нещата за себе си. Дайте си времева рамка за това кога ще стартирате или обявите това, което искате да кажете, но ако не трябва да е сега, изчакайте.

Стрелец

По време на Луна в Близнаци се опитайте да не бързате. Любовта, дори тази, която изпитвате към проект, творческа задача, вашия бизнес партньор и нещата, които обичате да правите, всичко това изисква от вас да се чувствате свързани и страстни към процеса. Въпреки че днес може да изглежда добър ден за сключване на сделка, оставете времето да свърши своята магия. Ще разберете дали нещо трябва да бъде, дори и да не е прибързано в момента.

Козирог

По време на любопитната Луна в Близнаци е добре да се вслушате във физическите си знаци и да разберете как се чувствате. Тялото ви постоянно ви говори, но без спокоен ум може да пропуснете знаците и сетивата, които показват, че е време да намалите темпото. Днес направете пауза и си позволете да не правите нищо, дори и да е само за няколко минути в края на деня. Дайте си разрешение да се отпуснете.

Водолей

Радостта е духовно преживяване, Водолеи. Безплатно е и не можете да го закупите; не можете да го принудите да се случи, но можете да го моделирате за другите и да ги вдъхновите да бъдат добри хора. По време на Луната в Близнаци това е най-добрият момент да влезете в контакт с него за първи път или да го възобновите.

Риби

По време на Луната в Близнаци можете да научите защо домът невинаги е място, може да са и хора. Може да е вътрешно състояние или място за комфорт. Може да намерите сила в по-свободни неща от определено място, но дух, който пътува с вас. Какъвто и да е случаят, домът е от решаващо значение, така че намерете начини да го построите там, където сте.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Вчера бях умен, затова исках да променя света. Днес съм мъдър. Затова променям себе си.

Шри Чинмой

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама