Хороскоп за днес, 14 август


Хороскоп за днес, 14 август
Снимка: iStock

Овен

Благородството ви ще бъде оценено високо. Бъдете сигурни, че няма да се злоупотреби с добрината ви и продължавайте в същия дух.

Телец

Слушайте внимателно какво ви казват, но не се ограничавайте само в смисъла на думите. Има огромно значение тонът, с който са казани и начинът, по който е направено. Също така обърнете внимание на това какво говори лицето.

Близнаци

Днес пазете стомаха си. Може да почувствате известно неразположение. Заложете на здравословно хранене и избягвайте непознатите заведения.

Рак

Днес си направете подарък, дори да нямате повод. Всъщност такъв винаги може да се намери така че просто го направете.

Лъв

Денят ще ви посрещне с интересен замисъл, който на пръв поглед ще има статута на мечта. С много малко усилия ще превърнете бляна си в реалност.

Дева

През този ден не мислете за неща, които не можете да промените. Опитайте нещо, което ви се струва немислимо и тогава може би нещата ще се получат. Да губите време, като упорствате – не си струва.

Везни

Денят ще ви предложи интересен вариант за разнообразяване на всекидневието ви. Не се колебайте да смените стила и да добавите повече цвят в ежедневието си.

Скорпион

Хладнокръвието ви е пословично, но е време да се погрижите за това да имате приятни преживявания. Може да си позволите отпускане и по-

Стрелец

лежерно поведение.

Много хора се съмняват в себе си, но това не е здравословно ако продължи прекалено дълго. Вдигнете глава и погледнете оптимистично на нещата.

Козирог

Никаква връзка не може да бъде построена на основата на подчинението. Дайте свобода на партньора си и самите вие се насладете на тази връзка. Ако не го направите, само ще си мислите, че имате сериозна връзка.

Водолей

През този ден ще получите неочакван подарък. Не е задължително да откликвате със същото, но може да помислите за реванш.

Риби

Денят ще ви изненада с приятна новина още сутринта. Важно е до средата на деня да имате план как точно да я използвате в своя полза, а до вечерта да сте го изпълнили.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Най-смелата постъпка е да мислиш за себе си. Високо!

Коко Шанел

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама