Хороскоп за днес, 17 май


Хороскоп за днес, 17 май
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Този вторник се опитайте да преодолеете съмненията си в добрите намерения на останалите. Не може вечно да се съмнявате. Това е толкова уморително.

Телец

Днес ще може да разкривате тайни и да се отговаря на всичките ви въпроси. Питайте, без да се срамувате и ще ви бъде отговорено на всичко.

Късметче за всяка зодия за 17 май

Близнаци

Днес ще получите награда за постоянството си. За да доведете нещата до край, ще трябва да проявите още мъничко търпение.

Рак

Този вторник няма да протече според плановете ви. Нека това не ви разочарова, тъй като ви очакват много интересни случки, които дори може да променят живота ви.

Любовно пожелание за 17 май според зодията

Лъв

Днес си вземете почивка от тревоги и чудене "ами ако...." Каквото има, ще става и вие ще се справите чудесно с обстоятелствата.

Дева

През този ден не подценявайте ничия забележка. Важно е да разберете, че всичко, което ви се казва, е с цел да ви се помогне, а не да ви се навреди.

Везни

Нищо няма да ви стане, ако проявите малко повече емпатия към човек, който многократно ви показва, че ви харесва. Ако имате симпатии към него, няма причина да се лишавате от хубавото, което може да се случи между вас.

Големи промени за тези зодии до края на май

Скорпион

През този ден вашата задача е да слушате. Може да се включвате с фрази, означаващи съгласие, но критиката и прекалено многото въпроси оставете за друг ден. Това поведение сега ще е във ваша полза.

Стрелец

Денят обещава случването на дългоочаквано събитие. Колкото и да сте се подготвяли за него, ще се почувствате много объркани. Това е напълно нормално. Бъдете естествени.

Датата на раждане разкрива как можем да променим кармата си

Козирог

През този ден не отстъпвайте от позицията си. Може да се стигне до сериозен спор, но в крайна сметка ще излезете победител от ситуацията.

Водолей

Много е важно как точно искате дадено нещо. С подходящите думи и тон е възможно да получите всичко, което желаете, така че си заслужава да направите тази жертва.

Ново изследване: Порнографията е вредна за мъжете и полезна за жените

Риби

Денят ще ви предложи повече от един вариант за действие. Докато се чудите кой да изберете, може да мине прекалено много време. Хващайте първия.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Независимо дали приемат, или отказват, жените изпитват еднакво удоволствие от това, че са искани.

Овидий

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама