Хороскоп за днес, 25 март 2023


Хороскоп за днес, 25 март 2023
Снимка: iStock

Овен

През този ден предпазливостта и дисциплината ще увеличат шансовете за успешен ден. Проверявайте всичко по два пъти.

Телец

Нищо не може да ви задържи днес на едно място. Ще бъдете като вихрушка. Помислете за последиците - да не са прекалено много. 

Близнаци

През този ден трябва да внимавате с парите. Има голяма вероятност да извършите голяма, но глупава покупка, за която ще съжалявате.

Рак

Днес имате всички шансове да попаднете в много конфликтна ситуация. Ще ви трябва много смелост и увереност, за да излезете от нея без осезаеми загуби.

Лъв

Не можете да стигнете далеч само с желание - ще трябва да предприемете активни стъпки. Почивният ден няма да е от лесните.

Дева

Очаква ви късметлийски ден. Поставете си цели и съвсем ясно е, че с много малко желание - ще ги постигнете. 

Везни

Днес някой може напълно да ви развали деня само защото нещо му е хрумнало. Опитайте се да не планирате нищо важно за деня.

Скорпион

Днес най-важното ви качества ще бъде точността. Не си позволявайте закъснения. Ако не сте сигурни в нещо - просто не го правете. 

Стрелец

Тази събота не трябва да доверявате тайни. Информацията ще е прекалено изкушаваща за някого. Бъдете дискретни за себе си.

Козирог

Ако намерите време да организирате парти или ви поканят на вече уговорено, успехът ще ви е гарантиран. Днес няма да можете да се измъкнете от почетното звание „Душата на компанията“.

Водолей

Ако сте тихи и кротки, днес лесно ще избегнете неприятности. Все пак, ако сърцето ви подсказва друго - не търпете издевателства. 

Риби

Днес ще трябва да търсите изход за натрупаната във вас енергия. Нека това бъде бързо ходене или фитнес, но в никакъв случай конфликти.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Жената има само една възможност да бъде красива, но за да бъде привлекателна има сто хиляди възможности.

Монтескьо

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама