Хороскоп за днес, 26 май


Хороскоп за днес, 26 май
Снимка: iStock

Овен

През този ден разчитайте само на вашите собствени сили. Всяка странична намеса, дори и с най-добри намерения, ще обърка работата ви.

Телец

Този четвъртък не се подавайте на нервите и емоциите. Ако ви предстои важна среща, за вас няма да е добре да покажете емоционалността си, така че по-добре я отложете за друг ден.

Късметче за всяка зодия за 26 май

Близнаци

Това е ден, в който ще ви стане ясно какво точно искате. Целта ви не е от леките, но не се предавайте пред трудностите.

Рак

През този ден не допускайте намеса в делата ви дори от страна на близките ви. Дълбоко личните ви неща изискват само и единствено вашето участие.

Любовно пожелание за 26 май според зодията

Лъв

Това е ден, в който задължително трябва да реализирате идеята, узряла през миналата седмица. Не мързелувайте, сега е много удачен момент за начинание.

Дева

През този ден е възможно да възникнат някои разногласия с партньора ви. Това е нормално за всяка връзка, затова не правете от мухата слон. Разговаряйте интелигентно.

Везни

Днес ще имате възможност да покажете на какво сте способни. Не си и помисляйте да сте скромни. Покажете се в целия ви блясък!

Зодиите, които ще имат голям КЪСМЕТ през юни

Скорпион

Този четвъртък очаквайте промяна в плановете. Не забравяйте, че промените каляват. Вие сте гъвкави и ще се справите, както и ще откриете нови и ценни страни от вашия характер.

Стрелец

През този ден може да си позволите да рискувате. Точно сега, каквото и да направите, ще е добре за вас, само се постарайте да не го превърнете в навик. Не всеки ден е късметлийски.

Зодиите, които ще открият любовта през юни

Козирог

Това е добър ден за финансови операции. Сега смело може да правите вложения, след като добре сте проучили условия и рисковете.

Водолей

През този ден ще ви се наложи да свършите някои неща, които ще ви се сторят не особено почтени, но това не трябва да ви притеснява много. Това е ден, в който може да нарушите правилата.

Мозъкът - най-невероятният орган

Риби 

Този четвъртък ще ви се иска да избягате някъде сами. Ще се наложи да почакате, но направете списък с нещата, които искате да си подарите.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Ако мъжете не трябва да бъдат агресивни, за да бъдат приети, тогава жените няма да се чувстват принудени да бъдат покорени.

Ема Уотсън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама