Зодиите, които ще открият любовта през юни


Зодиите, които ще открият любовта през юни
Снимка: iStock

Любовта е навсякъде около нас, трябва само да се огледаме. А няколко зодиакални знака са орисани от звездите да срещнат своята сродна душа именно през първия месец от лятото. Те са големи късметлии и много скоро ще разберат какво е истинска любов. Ето кои са те:

Телец

Вие сякаш изпитвате страх да се сближите с хората и именно затова все още не сте срещнали точния човек. Не бъдете мнителни към всички представители на срещуположния пол. По-добре е да подходите с доверие и доброта. Не отхвърляйте покани за срещи, опознайте човека, преди да го съдите. Към средата на месец юни ще сте изправени пред дилема дали да изберете сигурното или новото и вълнуващо начало. Бъдете авантюристи и послушайте сърцето си. То ви казва истината.

Стрелец

Лятото за вас ще бъде приказно, обещават звездите. Очакват ви много топли моменти, разбирателство и споделено щастие. За тези от вас, които все още търсят своя партньор, звездите също ще са благоприятни – възможно е да срещнете вашия човек на някакво събитие, на което ще има много други хора, но обаянието му ще спечели именно вас.

Зодиите, които ще забогатеят през ЮНИ

Рак

Още не сте срещнали своя човек? Не се притеснявайте, през юни любовта сама ще ви намери. Вие сте много позитивни и нежни личности. Вашето обаяние в следващите няколко седмици, започвайки още от края на май, ще е изключително силно. Заради него, а и не само, противоположния пол ще ви се лепи като магнит. Тези от вас, които вече са обвързани, също ще се зарадват на засиленото внимание от половинката.

Близнаци

Нямате търпение да дойде лятото, нали? Юни месец е вашият месец и звездите ви обещават много късмет и любов. Ако сте самотни, това е на път да се промени. Още в началото на лятото Венера ще раздвижи любовния ви аспект, свързан с удоволствията и насладите. Ще изпитвате силно желание за плътски удоволствия и ще имате шанс да ги осъществите, което е най-важното.

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Не смятам, че лифтингът е жизненоважен за една жена. Дори да получите красиво лице, белезите върху сърцето и черните петна в душата остават.

Бриджит Бардо

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама