Зодиите, които ще получат предложение за БРАК през юни


Зодиите, които ще получат предложение за БРАК през юни
Снимка: iStock/Guliver

Ако сте сериозно обвързани и отдавна очаквате предложение от своята половинка, не се отчайвате – много скоро това може да се случи. Особено ако сте сред тези няколко зодии:

Везни

Лятото идва и с него се връща вашето романтично настроение. Напоследък сте станали по-уязвими и открити, говорите искрено за чувствата си и споделяте всички притеснения и вълнения с партньора. Не се страхувате да бъдете себе си, точно така ще покажете на половинката си от какво имате нужда. Връзката ви вече е станала доста по-сериозна и дълбока. Прекрасно познавате половинката и вече сте готови за следващата крачка. За щастие той също е готов за това. Има голяма вероятност през юни да чуете така желания въпрос и да се сгодите.

ЗОДИИТЕ, КОИТО ЩЕ ЗАБОГАТЕЯТ ПРЕЗ ЮНИ

Дева

Вашият любовен живот е в разцвета си през топлите месеци и това е чудесно. Вие много трудно харесвате някого и дълго време подбирате партньор. Най-накрая обаче сте намерили правилен човек и дори да е минало повече време от началото на връзката, все още чувствате пеперудите в стомаха си. Усещате тръпка и знаете, че не сте били толкова влюбени. Мислите много за връзката и за любовта. Партньорът ще иска да обсъди с вас възможността за брак или съвместно съжителство, бъдете готови.

Овен

През тази година имаше много неочаквани обрати в живота ви. Не ви беше лесно и отношенията ви бяха пълен хаос. Бъдете готови за още промени, обрати, вълнуващи събития и емоции през това лято. Ще е натоварено и ще сте емоционални, но ще усетите, че тези промени за добро и ще видите нещата по един нов начин. Ще станете по-сериозни и вече ще сте готови за нов етап в отношенията си. Ето защо, когато чуете така важния въпрос, не се колебайте да отговорите с „Да!“.

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Понякога умът има нужда от време, за да приеме онова, което сърцето вече знае.

М.Анджело

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама