Хороскоп за днес, 29 април


Хороскоп за днес, 29 април
Снимка: iStock

Овен

Днес е добре да въведете ред в домашния бюджет, сметки и кредити. Ще трябва да теглите чертата и да помислите откъде бихте могли да спестите по-сериозна сума.

Телец

Денят обещава да бъде чудесен. Няма как да бъде другояче, тъй като с каквото се захванете ще ви върви като по вода. С половинката ви може да обмислите дали да не узаконите връзката си.

Зодиите, които ще преживеят раздяла през май

Близнаци

Днес ще се ползвате с изключително добронамереното отношение от страна на околните. Не бъдете мнителни, а им отговорете със същото. Очакват ви много нови приятелства.

Рак

Най-важната ви задача през деня, а и вечерта е да обуздаете избухливостта ви. Внезапните решения няма да са ви от полза. Обмисляйте добре думите и действия и оставете емоциите на заден план.

Любовен уикенд хороскоп за 30 април - 1 май

Лъв

Колкото и да сте перфектни днес все ще се намери нещо, което да хвърля сянка върху съвършеността ви. Това е напълно нормално. Помнете, че никой и нищо не е съвършено и всъщност това е много добре.

Дева

През този ден вас ще се очаква да сте във висока кондиция. Желаещите да заемат мястото ви не са малко. Не им предоставяйте тази възможност.

Везни

Денят е подходящ за подстригване. Новата прическа ще ви дари с обаяние и ще допринесе за популярността ви сред околните. Смяната на цвета на косата също ще ви се отрази добре.

Любовно пожелание за 29 април според зодията

Скорпион

Денят ще изостри интуицията ви. Благодарение на нея може да получите съкровени знания. Очакват ви много неочаквани открития.

Стрелец

Днес може да си позволите малко умерена манипулация в любовно отношение. Все пак е много важно да спрете навреме, за да няма по-сериозни последици за връзката ви.

Яденето на вредна храна се отразява много зле на бъбреците

Козирог

През този ден ще сте завидно енергични. Все пак не проявявайте готовност да приемете цялата работа на света, защото просто няма как да се справите.

Водолей

През този ден намалете оборотите и сменете погледа. Денят ще бъде прекрасен и ще има с какво да ви зарадва.

Тенденциите на 2022: “Рамкиращи” кичури от 90-те

Риби 

Днес са възможни откровения и прозрения - неочаквано ще откриете изход от трудна ситуация, която отдавна не ви дава мира. Денят ще ви избави от илюзии и ще ви дари с осъзнаването на отговорност за всяка ваша стъпка.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Най-красива е една жена, когато е изморена от смях!

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама