Хороскоп за днес, 29 април 2024


Хороскоп за днес, 29 април 2024
Снимка: iStock

Научете какво ви очаква този понеделник, 28 април 2024, според зодията

Овен

Запътили сте се към финансово подобрение, Овни. Венера влиза в Телец, активирайки вашия паричен сектор. Това е чудесен момент да поискате увеличение на заплатата, да потърсите нова работа с по-високо заплащане или по-добри придобивки или да започнете домашен бизнес като допълнителен ангажимент.

Телец

Венера влиза във вашия знак, активирайки вашия сектор за личностно развитие. Това е добър момент да пазарувате нови дрехи, да вземете уроци за личностно развитие или да направите физическа промяна от прическа към лично облекло.

Вижте още: Какво точно означава да си "вечен човек“ за всяка зодия

Близнаци

Пазете си гърба. Венера навлиза в Телец, активирайки сектора на вашите скрити врагове. Това е добър момент да бъдете по-селективни по отношение на приятелствата, които поддържате, и да направите мъдър избор на кого да се доверите. Ще искате да сте сигурни, че знаете с кого говорите, така че бъдете внимателни с клюките или прекаленото споделяне.

Рак

Време е за общуване, Раци. Венера влиза в Телец, активирайки вашия сектор за приятелства. Това е страхотно време да се присъедините към социални клубове, да активирате професионалните си членства, да започнете да ходите на партита и да приемате покани за вечеря. Вие сте в светлината на прожекторите и ще се почувствате добре.

Лъв

Време е да надградите професионалното си поведение. Венера влиза в Телец, активирайки сектора на кариерата и социалния ви статус. Това е чудесен момент да започнете да идвате на работа по-рано и да покажете уменията си. Ще искате да се представите положително. Лидерите и лицата, вземащи решения, наблюдават.

Дева

Интересувате ли се да се върнете в училище? Венера влиза в Телец, активирайки вашия сектор на академичните занимания. Потърсете стипендии за неща, за които отговаряте на изискванията. Ако не искате да посещавате официално училище, можете да научите нещо ново и да споделите информацията с другите.

Везни

Искайте и ще получите. Венера навлиза в Телец, активирайки вашия сектор на споделените ресурси. Това е страхотен момент да се свържете с банки или частни кредитори за лични заеми. Това също е чудесен момент да говорите за обединяване на активи с приятел или евентуален бизнес партньор.

Вижте още: За какво най-много лъже всяка зодия

Скорпион

Бъдете отворени и комуникативни. Венера влиза в Телец, активирайки сектора ви на ангажираност. Планирайте предварително срещи. Имайте бележки за това, което искате да кажете. Бъдете готови да разговаряте по трудни теми. 

Стрелец

Венера навлиза в Телец, активирайки ежедневния ви сектор. Тук блестите най-ярко. Организирайте се. Планирайте да направите нещата по-изчистени у дома и на работа. Вашата представа за това какво ще работи или не ще ви накара да се почувствате просветени и щастливи.

Козирог

Добре е да включите въображението си, тъй като понякога можете да станете малко сериозни. И така, сега, когато Венера е в Телец, активирайки вашия творчески сектор, време е да се потопите в артистични занимания. Можете да водите дневник или да рисувате. Може да решите да направите някои проекти "Направи си сам" във вашия дом, които да го направят по-красив за вас и вашите гости, когато се забавлявате.

Водолей

Венера влиза в Телец, активирайки семейния ви сектор. Това е страхотно време да работите върху дома си и да направите неща, за да го направите по-уютен. Можете да вземете цветно спално бельо или нови декоративни възглавници за вашия диван. 

Риби

Време е да станете по-общителни с другите. Венера навлиза в Телец, активирайки комуникационния ви сектор. Това е страхотно време за писане на сърдечни съобщения и изпращането им на приятели. Може да ви хареса да играете Скрабъл с приятели или семейство у дома.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Разбери какво обичаш и го следвай, без значение какво ще ти струва.

Анджелина Джоли

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама