Хороскоп за днес, 30 април


Хороскоп за днес, 30 април
Снимка: iStock

Овен

Не пропускайте възможностите днес. Прекарайте деня в движение и в приповдигнато настроение. Всички начинания ще имат успех.

Телец

През първата половина на деня бъдете внимателни. Не се пренапрягайте - това ще ви се отрази зле. Втората част на деня ще бъде успешна.

Близнаци

През този ден не бързайте да взимате резки решения. Най-добре отложете важните действия. Успешно ще е разрешаването на парични въпроси.

Рак

Денят е подходящ за промяна във външния вид. Смело планирайте промяна в прическата или в цвета на косата. Ще останете доволни.

Лъв

През този ден пазете зрението си. Не натоварвайте очите си с много стоене пред екрани или четене. Избягвайте ярката светлина.

Дева

Съветите на близките ви днес ще ви бъдат от полза. Вслушайте се в думите на по-възрастните и опитните от вас. 

Везни 

През този ден може да станете свидетели на странни и загадъчни събития. Не се втурвайте да взимате участие. Пазете се и бъдете наблюдателни.

Скорпион

Сънищата днес ще са специални. Може да "видите" част от бъдещето си. Положителните неща ще се сбъднат, не обръщайте внимание на лошите.

Стрелец

През този ден не участвайте в преговори. Сега не е възможно да се стигне до разбирателство. Обещанията няма да се спазят.

Козирог

През този ден не хабете сили за нови дела. Най-добре отложете всичко важно. Погрижете се да имате добро настроение.

Водолей

Това е ден, в който да наблегнете на леката храна. Избягвайте червеното месо и алкохола. Пийте повече вода.

Риби

Денят не е подходящ за планове. Бъдете сдържани и внимателни. Избягвайте всякакви рискове - от готвенето в кухнята до пресичането на улицата. 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Ако мъжете не трябва да бъдат агресивни, за да бъдат приети, тогава жените няма да се чувстват принудени да бъдат покорени.

Ема Уотсън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама