Хороскоп за днес, 30 ноември


Хороскоп за днес, 30 ноември
Снимка: iStock

Овен

През този ден бъдете внимателни, защото може да подведете някого, без да искате. Уверете се, че отсрещната страна е разбрала какво точно сте имали предвид.

Телец

Този вторник не е нужно да обяснявате поведението си по какъвто и да е начин. Не се страхувайте прекалено, нищо лошо не сте намислили.

ЗОДИИТЕ, КОИТО НЕ МОГАТ ДА ЖИВЕЯТ БЕЗ БИТКИ В ЖИВОТА СИ

Близнаци

Това е ден, в който ще трябва да мислите много бързо. От реакцията ви ще зависи как ще се справите със сложна ситуация и дали тя ще проработи във ваша полза.

Рак

Каквато и да е целта ви днес, точно сега не ѝ е писано да се случи. Нека това не ви отчайва - и утре е ден и може би - много по-добър.

Лъв

През този ден не поемайте отговорност за чужда грешка. Направете всичко по силите си, за да изясните как точно стоят нещата.

Дева

Успехът на действията ви днес ще зависи единствено от тяхната обмисленост и навременност. Никакви изненади не бива да ви отклоняват от предварително начертания план.

Везни

През този ден пазете силите си и не ги разпилявайте в празни приказки. Бъдете много внимателни с думите - не позволявайте те да се превърнат в оръжие.

Скорпион

Това е ден, в който да помислите за близките си. Дайте им вниманието и нежността, от които се нуждаят и които заслужават.

Стрелец

Днешният ден ще ви предостави чудесни възможности за инвестиции. Ако сте сигурни в хората, с които работите - действайте смело!

Козирог

Денят няма да е от лесните, но това не означава, че трябва да се отказвате. Бъдете напористи и убедени в целта, която преследвате.

КАК ДА АКТИВИРАТЕ ЧАКРАТА НА ПАРИТЕ СИ СПОРЕД ЗОДИЯТА

Водолей

Днес няма да забележите как късметът ще се промъкне към вас и ще ви помогне в най-точния момент. Очакват ви важни разговори, които най-добре не задълбавайте.

Риби

Този вторник надеждата ще бъде по-близо до вас. Не я пъдете със съмнения, а я оставете да ви прави компания по-дълго време.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама
Реклама

Най-голямото щастие е да чувстваш, че си обичан...Не да го знаеш, а да го чувстваш!

Eлиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама
Реклама