Зодиите, които НЕ могат да живеят без битки в живота си


Зодиите, които НЕ могат да живеят без битки в живота си
Снимка: iStock

Родените под различни знаци на зодиака имат различни черти и наклонности.  Всеки знак има своя собствена линия на поведение. Някои от тях са интроверти, други са склонни към нестандартни действия, а трети се опитват да изпъкнат на всяка цена.

Зодиите, които ще ви представим в тази статия, за тези, които не могат да живеят без битки в живота си. Те могат да действат като всички нас, но във всеки един момент са готови да се втурнат в нова битка. Те просто трябва да "пускат парата" от време на време.

Овен

Овенът винаги е нащрек и моментално ще отмъсти на този, който се е опитал да го измами.  За тях животът е една голяма борба и всеки ден те са готови да спечелят малките битки. Представителите на тази зодия са едни от най-разгорещените и емоционални хора, така че техните партньори и приятели трябва да свикнат с това и да ги подкрепят във всички битки.

ЗОДИАКАЛНИТЕ ЗНАЦИ, КОИТО ИМАТ ЧУВСТВА В ИЗЛИШЪК

Телец

Този знак е един от най-странните. Може да ви се е усмихнал минута преди, а след това да ви покаже какво е истински гняв. За него е по-трудно, отколкото за всеки друг знак, да се сдържа и да не втурне в битка с онзи, който го е изкарал от равновесие. Телецът разбира доколко това поведение усложнява живота му и хората около него, но не може да направи нищо по въпроса. Често той горчиво съжалява за стореното, но продължава да се ядосва, дразни и не може да си затвори устата.

Близнаци

Представителите на този знак също са постоянно нетърпеливи за битка, но по свой начин. Те никога не прибягват до физическо насилие, защото имат по-мощно оръжие - своята интелигентност. Близнаците могат толкова умело да „удрят“ врага с думи, че той ще ги намрази и помни това още много години. Близнаците могат да бъдат толкова жестоки и безмилостни, че човек се чуди: откъде хората с толкова сладка усмивка и гъвкав ум са се научили да обиждат така?

Рак

Родените под този знак не се интересуват кой стои пред тях – шеф, любим човек или президент. Ракът ще се съпротивлява яростно и ще се бие докрай, независимо дали е прав или не.

Хората от този знак се опитват да се сдържат и до определен момент се справят доста добре. Но когато изгубят контрол - внимавайте! Някои ги смятат за луди. Но всичко се обяснява много по-просто. Истината е, че Раците просто не приемат загуба и искат да спечелят всички битки в живота си на всяка цена.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Независимо дали приемат, или отказват, жените изпитват еднакво удоволствие от това, че са искани.

Овидий

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама