Това са зодиите, при които омразата става истинска любов


Това са зодиите, при които омразата става истинска любов
Снимка: iStock/Guliver

Тези няколко зодиакални знака често изграждат взаимоотношения, подобни на емоционални люлки: от едната страна изпитват страст и неустоима нужда от човека, а от друга се прокарва омразата и желанието за надмощие. От омразата към любовта за тях е само една крачка.  Вижте кои са тези зодии:

Рак

Представителите на тази зодия се отличават с коректност и добро възпитание. Те сами изграждат своята идея за идеалния партньор и постоянно го търсят. Те много често се изненадват, когато са привлечени от някой, който е далеч от техния идеал. Опитвайки се да се борят с чувствата си, да се опитват да бъдат лоши. От омразата към любовта за тях е само една крачка и ако не се почувстват добре не само ще спрат да ви обичат, но може и да ви намразят. Те обичат да си отмъщават, ако някой ги е наранил и забравят за хубавите моменти, които са преживели заедно с дадения човек. Раците имат невероятна способност да прощават, ако им се извините искрено. Така че ако не искате да ви намразят и приказката да не свършва, научете се да казвате „Извинявай!“.

Дева

 Девите не се опитват да се включат в приключенията и винаги вземат решения не със сърцето, а с главата си. Това не означава, че те не извършват лудории и са скучни, просто трябва да намерят точния човек, пред когото да се отпуснат. Големият проблем за тях е,  ако се окаже, че човекът, към който са привлечени не е толкова съвършен, колкото те биха искали. Те анализират всички нови познати, разкривайки плюсовете и минусите. Когато забележат, че избраника им има много недостатъци, те се опитват да се дистанцират по всякакъв начин. Понякога поведението им изглежда като омраза към човека, с когото до скоро са се срещали.

НАЙ-МОЩНИТЕ ЗОДИАКАЛНИ ЗНАЦИ

Скорпион

Скорпионът с години може да твърди, че любовта не съществува, обяснявайки чувствата между мъжа и жената, като химични реакции или самовнушение. Но след това той се сблъсква с нещо отвъд неговото разбиране и така започва да мрази този, който го привлича. Въпреки силните си чувства към някой, Скорпионът може да се държи дръпнато, заради своите вярвания и егото си. По този начин той може да пропусне истинската любов. В борбата между разума и страстта Скорпионът среща много трудности и много често не признава своята любов, като предпочита да се раздели с човека, който го привлича. Представителите на този знак трябва да разберат, че да си влюбен не е слабост, а едно прекрасно чувство.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Много хора се страхуват да кажат какво искат. Ето защо те не получават това, което искат.

Мадона

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама