Хороскоп за днес, 8 април 2024


Хороскоп за днес, 8 април 2024
Снимка: iStock

Научете какво ви очаква този понеделник, 8 април 2024, според зодията

Овен

Имате късмет, Овен. Първото слънчево затъмнение на новолунието ще се случи във вашия знак тази година и се случва през месеца на вашето раждане. Новолунието символизира ново начало и тъй като всичко това се случва по време на затъмнение, ще искате да обърнете специално внимание на това, което става в този ден, защото това може да постави основата за бъдещи неща.

Въпреки това, не очаквайте промените да настъпят незабавно. Меркурий също е ретрограден във вашия знак и затъмненията означават закъснения. Бъдете търпеливи. Работете здраво и каквото и ново нещо да искате да започнете, това е вашият Ден първи!

Телец

Голямо разкритие, Телци. По време на това новолунно слънчево затъмнение в Овен нещо, което трябва да видите, ще стане крещящо ясно и очевидно. Човек, ситуация или проект, които не са подходящи за вас, ще станат очевидни.

Затъмненията са склонни да помагат на хората, като потвърждават дали са на прав или грешен път. Така че, ако имате доверие и вяра в човек или проект, който не ви заслужава, шансовете са много скоро да разберете - с яснота!

Вижте още: Най-щастливият ден от седмицата за всяка зодия, 8-14 април 2024

Близнаци

Приятелствата се променят. Те могат да се подобряват и растат или да отслабват и да приключват. Всички ние се нуждаем от този един приятел, който да ни помогне, когато животът е малко луд. И докато напоследък изглежда, че всички са заети, вие чакате търпеливо да видите кой ще бъде до вас сега.

По време на слънчевото затъмнение на Новолунието в Овен все едно ще разберете кои са вашите истински приятели. Няма да се налага да питате, ще знаете. Друго страхотно нещо за това новолуние и затъмнение е, че може да ви запознае с повече приятели.

Рак

Заслужавате да си щастлив, Раци. Тъй като прекарвате много време в работата си, важно е да се наслаждавате на кариерата, която сте изградили. Слънчевото затъмнение на Новолунието в Овен внася свежа енергия в работния ви живот и може да се почувствате съживени или възобновени в изкачването си по корпоративната стълбица.

Едно нещо, което трябва да се отбележи е, че затъмненията могат да променят кариерата ви. Ако сте на място, където сте нещастни и искате да преминете към нещо друго, следващите шест месеца са време да посеете идеите си. 

Лъв

Някои хора обичат да пътуват и докато вие често предпочитате да останете по-близо до дома си, ветровете на промяната може да ви преведат през цяла година на приключения.

Това новолунно слънчево затъмнение в Овен ще активира вашия слънчев дом на пътувания на дълги разстояния, приключения, чужди места и хора. Ако сте се чудили дали да предприемете круиз или да се впуснете в духовно търсене, което включва посещение в страна, за да учите, това може да е моментът да преследвате интересите си.

Дева

Дългът може да се почувства като тежко бреме за носене, но слънчевото затъмнение на Новолунието в Овен може да бъде катализаторът за промяна, който ви помага да преодолеете финансовите проблеми, пред които сте се сблъскали.

Може да откриете, че финансовото ви състояние се подобрява, което може да ви помогне да изплатите това, което притежавате. 

Дълг може да бъде опростен или да се сключи споразумение, при което трябва да платите само част. Това е страхотен момент да започнете да инвестирате енергията си в намирането на решения за премахване на дълга и вместо това да спестявате.

Везни

Слънчевото затъмнение на Новолунието в Овен може да доведе някой специален човек в живота ви, ако не сте във връзка. Ако имате любяща половинка, може да обмислите да започнете собствен бизнес.

Това време на годината е свързано с взаимоотношенията за вас, затова отделете нужното време и внимание на хората около вас.

Вижте още: Драматични промени в живота на всяка зодия на тези дати през април

Скорпион

Всичко е във вашите ежедневни навици и избори, Скорпиони. Така че, вземете сериозно това новолунно слънчево затъмнение в Овен, защото ако сте свръхфокусирани и преднамерени в действията си, можете да постигнете невероятни резултати през следващата година.

Въпреки че може да сте готови да започнете важна рутина, може да откриете, че има няколко забавяния, които трябва да преодолеете. Не позволявайте на закъсненията да ви разочароват или да ви спрат да преследвате цел. Бъдете търпеливи.

Стрелец

Романтика и креативност са две думи, които обичате да чувате. Така че, когато новолунното слънчево затъмнение в Овен се случи във вашия пети дом на игра, това е прекрасно послание за вашите уши.

Това е моментът да започнете ново хоби, което ви носи невероятно щастие. Оставянето на нещата, които ви пречат да се наслаждавате на живота, е в миналото. Бъдещето е изпълнено със смях и усмивки.

Козирог

Вие сте трудолюбиви, Козирози, така че се пригответе да получите признание за всичко, което сте направили през последната година. С голямата сила идва още по-голяма отговорност. Вие сте готови за това! Това е моментът да запретнете ръкави и да правите това, което умеете най-добре, да работите здраво и да останете усърдни и решени да печелите.

Водолей

Договор, малко информация, може би дори нова кола може да се появи на хоризонта, Водолеи. Получавате ново начало със слънчевото затъмнение на Новолунието в Овен във вашия слънчев дом на комуникация, пътувания и автомобили.

Тъй като ретрограден Меркурий също се случва в Овен, проблемите с колата може да ви накарат да вземете нов комплект джанти, вместо да плащате за скъп ремонт. Една уловка е да бъдете внимателни и ако трябва да изчакате превозното средство, което желаете, смятайте това за прикрита благословия.

Риби

Парите може да не са първата ви любов. Вие предпочитате хората пред нещата. Слънчевото затъмнение на Новолунието в Овен обаче ще ви донесе някои финансови печалби, които от своя страна ще ви помогнат да се грижите за другите. Това е време да практикувате приемане и да прегърнете Закона за привличането в живота си. Ако получите шанс да вземете нещо, вместо да го отречете или отхвърлите, считайте го за дар, който да използвате за доброто на другите. 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Това, за което човек постоянно мисли, ще дойде. И това, което постоянно отрича, и то ще дойде!  

Петър Дънов

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама