Хороскоп за днес, 9 май


Хороскоп за днес, 9 май
Снимка: iStock

Овен

През този ден не разкривайте тайните си. Изиграйте картите си, както на вас ви харесва. Сметки ще разчиствате после и то само ако има неуредени.

Телец

Този понеделник останете верни на себе си. Само това си заслужава. Обстоятелствата са различни, но ние сме такива, каквито сме и само това има значение.

Близнаци

Сега е моментът да признаете своите чувства, които сдържате отдавна към даден човек. Какъвто и да е резултатът, бъдете горди със себе си, но често тези емоции са взаимни.

СЪВЕТ ЗА ВСЯКА ЗОДИЯ ЗА МЕСЕЦ МАЙ

Рак

Днес не изневерявайте на мислите си. Ако не може да ги въплътите в действия, ги превърнете в изкуство. Потопете се в любимата си дейност.

Лъв

Това е ден, в който да бъдете оптимисти. Под цялото това слънце е просто грехота да не се посветите на положителни желания за бъдещето.

Дева

Това е ден, в който да се гордеете със себе си. Помнете, че всичко, което имате, е благодарение на вашите сериозни усилия и има защо да се гордеете със себе си!

Късметче за всяка зодия за 9 май

Везни

През този ден бъдете максимално честни със себе си. Не се опитвайте да манипулирате други или да залъгвате себе си. Рано или късно неистините ще трябва да бъдат поправени.

Скорпион

През този ден давайте без да броите. Не правете сметки. Много често те излизат криви. Просто действайте от сърце.

Стрелец

Това е ден, в който да сте разумни с харченето. Скоро може да излезе възможност да заминете на приятно място. Тогава ще имате нужда от повече средства. Пестете!

Любовно пожелание за 9 май според зодията

Козирог

Това е ден, в който смело да задавате въпроси. Не се притеснявайте, че авторитетът ви ще бъде накърнен.

Водолей

Този понеделник не бързайте да обяснявате на хората това, което не разбират. Оставете им малко време за размисъл и само в краен случай подсказвайте.

Как да съживим отношенията и да поддържаме емоционалното си ниво

Риби 

Това е ден за битки и за победи, но използвайте само мирни средства. Блага дума и усмивка ще ви свършат работа повече от всички оръжия - не го забравяйте.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Преминала съм през всичко разновидности на ада. Но никога не позволих това да ме сломи. Никога!

Тина Търнър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама