Хороскоп за днес, 9 септември


Хороскоп за днес, 9 септември
Снимка: iStock

Овен

През този ден е много възможно вашето любопитство да не допадне някому, но в крайна сметка - истината е най-важното. Забавлявайте се, както сметнете за добре.

Телец

Това е ден, в който можете да въведете желаните промени в дома. Решете се и на разместване на мебелите, а защо не и на предназначението на стаите.

Дневен хороскоп за 9 септември

Близнаци

Днес имате нужда от време за себе си. Все пак не бягайте прекалено далеч от реалността. Ще ви е нужно много време, за да се върнете обратно.

Рак

Днес дайте повече свобода във всичко, за което се сетите. Не се спирайте да изпълните това, което желаете без това да вреди на някого.

Любовно пожелание за 9 септември според зодията

Лъв

Този петък рискувате да получите някои разочарования. След поредица от щастливи събития просто се забравили, че в живота не всичко върви по мед и масло.

Дева

Днес не позволявайте на нищо да развали настроението ви. Дайте цялото си внимание на децата. Разкажете им някои случки от вашето детство.

Везни

Днес е добре да проявите повече разум от обикновено. Придържайте се към правилата и не излизайте от границите. Сега за вас е рисковано.

Любовен уикенд хороскоп за 10-11 септември

Скорпион

Днес може да се чувствате малко странно дори сред най-близките ви приятели. Вие също може да им изглеждате по този начин. Опитайте се да загърбите различията и да намерите общ език.

Стрелец

Този петък бъдете максимално реалисти. Дайте си сметка за реалното положение на нещата и не си правете никакви илюзии, нито пък вярвайте в тях.

Козирог 

Ако сте любители на екстремните спортове, най-добре отложете практикуването за друг ден. Това е ден, в който да сте внимателни към здравето си.

Зодиите, за които есента няма да започне добре

Водолей

Днес можете да правите всичко, но не и да игнорирате мнението на партньора ви. Отговорете с това, което чувствате, независимо дали е положително, или отрицателно, но не забравяйте за добрите обноски.

Риби

Днес останете верни на убежденията си. Цената ще е прекалено висока, но скоро ще се окаже, че сте били напълно прави.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Почти всички хора обичат да говорят за себе си и им пречи само обстоятелството, че другите не искат да ги слушат.

Съмърсет Моъм

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама