Любовен уикенд хороскоп за 10-11 септември


Любовен уикенд хороскоп за 10-11 септември
Снимка: iStock

Овен

Едно от най-хубавите неща в една връзка е, когато осъзнаеш, че можеш да разчиташ на любимия човек за всичко. Ще откриете много нови положителни черти в любимия човек, а доверието ви ще се засили.

Телец

Бъдете честни пред себе си за чувствата, които изпитвате. Ако все още сте твърде предпазливи в новата си любовна връзка, време е или да отговорите с емоции на отсрещната страна, или да прекратите взаимоотношенията.

Близнаци

Не се колебайте да направите връзката си главен приоритет през почивните дни, защото има реален шанс тя да изживее "ренесанс". Бъдете оригинални и изненадайте половинката с нещо романтично.

3 изпитани начина да върнете страстта във връзката си

Рак

Романтиката ще бъде водеща сила през този уикенд. Възможно е вълненията ви и емоциите ви да бъдат много силни. Желанието за секс и интимност ще са причината зад всяко ваше решение.

Лъв

През този уикенд Лъвовете ще трябва да се потрудят значително, за да върви любовната им връзка по план. Идеалите ви в любовта заслужават адмирации – честно партньорство и комфорт. Премисляйте добре всеки ход.

Дева

Нестабилност ще има и в любовния живот на Девите, но място за притеснения няма. От вас зависи да измислите нетрадиционни начини и приключения, чрез които бихте могли да се преоткриете един друг, а с това да направите и връзката си по-интересна.

Везни

Комуникацията ви няма да върви особено гладко, затова по-добре ходете "на пръсти" два дни. По възможност избягвайте въпроси, които биха създали конфликти между вас, защото напрежението през уикенда ще е повече от хармонията.

Скорпион

За Скорпионите, които мечтаят за повече домашен уют и спокойствие, през почивните дни има реален шанс да осъществите желанията си. Друга възможност е да заживеете под един покрив с любимия човек, да направите заедно инвестиция или ремонт. Всичко ще се случва с лекота.

Стрелец

Злободневните въпроси няма да занимават вас и половинката ви. Разговорите, които ще проведете, ще са задълбочени, интересни, важни за вас. Бързо ще стигате до компромиси, благодарение на спокойствието, което струи от връзката ви.

4 причини жените да привличат хаос в любовта

Козирог

Знаете точно какво искате в любовен план и това е страхотно! Преди да си сте се разсеяли с други идеи, съсредоточете се добре и действайте.

Водолей

Любов, загриженост, подкрепа и внимание - всичко, от което се нуждае свръхчувствителната ви душа, сякаш ще изсипе от небето.

Риби

Вашият любовен живот може да бъде в пряк конфликт с целите в живота ви. Може би сте получили възможност за нова работа или повишение, които ще ангажират голяма част от свободното ви време.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Бръчките би трябвало да са следи от минали усмивки.

Дъглас Адамс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама