Любовно пожелание за 9 септември според зодията


Любовно пожелание за 9 септември според зодията
Снимка: iStock

Овен

"Великата цел на всяко човешко същество е да осъзнае любовта. Любов не в другия, а в себе си. Ние сами пробуждаме любовта. А щом я пробудим, тогава ни трябва друг човек. Вселената придобива смисъл, само когато има с кого да споделим чувствата си."

Паулу Коелю

Телец

"Любовта е като дърво: пониква от само себе си, пуска дълбоко корени в цялото ни същество и нерядко продължава да се листи и цъфти, дори върху развалините на нашето сърце."

Виктор Юго

Близнаци

"Да обичаш – значи да желаеш на другия това, което смяташ за благо. Желаеш го не за себе си, а защото обичаш. И се стараеш да дариш на любимия това благо."

Аристотел

3 изпитани начина да върнете страстта във връзката си

Рак

"Първо и най-важно е любовта към себе си, а след това и отдаването на любов."

Ръсел Бранд

Лъв

"Любовта представлява една великолепна катастрофа: знаеш, че пред теб има стена, и въпреки всичко даваш газ. Тичаш право към своята гибел с усмивка на уста. С любопитство очакваш кога точно ще гръмне всичко. Любовта е единственото предварително програмирано разочарование, единственото нещастие, което всеки може да предвиди и всеки път желае отново."

"Любовта трае три години", Фредерик Бегбеде

Дева

"Не я бе виждал отдавна, а не можеше да я забрави. Имаше едно кътче в неговото сърце, заето от нея и той не можеше да я прогони от там… Едно кътче, но то владееше цялото му същество."

Димитър Талев

4 причини жените да привличат хаос в любовта

Везни

"Любовта е пречка пред смъртта. Любовта е живот. Всичко, всичко, което проумявам, проумявам го, защото обичам. Всичко е, всичко съществува, само защото обичам. Всичко се слива само чрез любовта. Любовта е Бог и да умра означава просто моето аз, бидейки частица от любовта, да се върне обратно към единствения си и вечен извор."

Лев Толстой

Скорпион

"Най-смелото нещо, което мъжете правят, е да обичат жените."

Морт Зал

Стрелец

"Раждаме се сами, живеем сами, умираме сами. Само чрез нашата любов и приятелство можем да създадем илюзията за момента, че не сме сами."

Орсън Уелс

Любовта е цяла, когато обичаш и с тялото, и с душата, и с ума

Козирог

"Любовта си е любов – можеш да я намериш във всекиго, можеш да я намериш навсякъде. Въпросът е, че никога не можеш да я задържиш. Не и докато не си готов да загинеш за нея."

Норман Мейлър

Водолей

"Напразно съм се мъчил. Няма да се справя. Чувствата ми няма да бъдат потиснати. Трябва да ми позволите да ви кажа колко горещо ви се възхищавам и обичам."

"Гордост и предразсъдъци", Джейн Остин

Риби

"Знаеш ли как казваш истинска любов? Това е, когато интересът на някой друг надхвърля вашия собствен. Обичам да се изразявам така: кози си. Любовта към някой друг - към семейството, към децата ви - се превръща в най-важното, най-полезното нещо в живота ви. Това е, което насърчавате и защитавате."

Брад Пит

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

В действителност там, където не достигат разумните доводи, ги заменят с викове.

Леонардо да Винчи

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама