Хороскоп за тази седмица, 10-16 януари


Хороскоп за тази седмица, 10-16 януари
Снимка: iStock

Овен

През тази седмица ще имате своите победи. Някои от тях ще бъдат неочаквани. Вторник ще е най-натовареният ви ден. Удоволствието от постиженията ви ще е голямо, но това ще ви коства сили, за което може да не си дадете сметка веднага. В петък намалете темпото и не поемайте нови задължения. През почивните дни изберете щадящ метод за прекарване на свободното ви време. 

Телец

През тази седмица няма да ви е лесно да приемете развоя на дадена ситуация. Ако няма как да повлияете, не хабете нерви напразно. По-скоро помислете как може да се адаптирате към новите обстоятелства. Скоро ще разберете, че има моменти, от които може да извлечете полза. Най-важното е да не се подавате на отчаянието, а да бъдете оптимисти. През почивните дни помислете върху това.

КЪСМЕТЛИЙСКИТЕ ВИ ЦВЕТОВЕ СПОРЕД ЗОДИЯТА

Близнаци

През тази седмица ще постигнете напредък в трудно начинание. Какъвто и да е резултатът, запазете високо ниво на самочувствие. В сряда ще имате яснота по въпрос, който ви вълнува отдавна. В четвъртък и петък обърнете повече внимание на личния си живот. Отдавна не сте се отдавали на романтични преживяния. През почивните дни не поемайте грижа за чужди отговорности.

Рак

През тази седмица ви очаква промяна в ситуацията. Тя ще засегне както личния, така и професионалния ви живот. Не бързайте да съжалявате и да се притеснявате от промяната. Съвсем скоро ще разберете, че всичко е било за добро. Не се съмнявайте, че скоро ще станете свидетели на положителния развой на нещата. В личния живот ви очакват много щастливи мигове.

Лъв

През тази седмица не вдигайте летвата прекалено високо. Ще искате да постигнете много, но сега не е моментът да се претоварвате. Пазете нервите и здравето си. В сряда ще получите добра новина и ще се уверите, че някои дела ще може да се развият и без вашето активно участие. Ако се налага, си вземете 1-2 дни отпуск, за да го слеете с почивните дни и да възстановите силите си.

Дева

През тази седмица ще може да се уверите в правотата на ваш близък човек относно дадени взаимоотношения. Нека това е знак, че трябва да сте по-внимателни в общуването и да не разкривате всичките си карти. Нищо не е загубено. От сряда за вас ще започне нов период, в който ще може да преминете на едно по-високо ниво в професионално отношение. През почивните дни помислете как бихте могли да реализирате новите си хрумвания. 

Везни

През тази седмица не бързайте да се втурвате в изпълнението на нови проекти. Новата година е изкушаващ период за подобни начинания, но трябва да натрупате още сили и концентрация, които са намалели покрай празничните дни. Сега може да отворите нов тефтер и да "скицирате" намеренията си, както и да начертаете точен график за отделните дейности. През почивните дни намерете време за спорт. 

Скорпион

През тази седмица при вас може да се завърнат заспали чувства. Помислете добре дали наистина искате да възродите дадени отношения, или просто ви е доскучало. Сменете нещо в обстановката и във всекидневието ви и скоро ще разберете отговора на въпроса. В края на седмицата помислете дали не може да си подарите кратко пътуване.

ЗАБАВЕН ШОПСКИ ХОРОСКОП

Стрелец

През тази седмица ви очакват приятни изненади. Ще може да се насладите на ваши малки победи. Били сте прави по важни въпроси и може да се каже, че сте предвидили хода на събитията. В средата на седмицата е време, в което да погледнете напред и да не лежите повече на стари лаври. В петък не пропускайте важен семеен празник. През почивните дни намерете време за дълга разходка на чист въздух.

Козирог

През тази седмица някоя от мечтите ви, за която почти сте забравили, ще се сбъдне. Вие напълно сте заслужили щастието, което ще навлезе в живота ви. Не се съмнявайте в това и не разваляйте момента с притеснения. В четвъртък ще бъдете поканени на важно събитие. През почивните дни намерете време за уединение, в което да преживеете триумфа си по ваш собствен начин. 

Водолей

През тази седмица ще имате прилив на сили. Това ще се случи в точния момент. Ангажиментите ви в този период ще са повече от обикновено и освен това някои срещи ще са решаващи за развитието ви. Не жалете ресурси и покажете на какво сте способни. В края на седмицата помислете как може да се поглезите и да се възнаградите за положените усилия. Не си отказвайте удоволствия. 

Риби

През тази седмица предстоят да се случат някои промени в мисленето ви. Колкото и да ви е трудно, не спирайте да се движите напред. Всяка малка крачка ще е постижение, на което трябва да се радвате. Имайте повече вяра в себе си и си прощавайте повече. Правите това, на което сте способни и то не е никак малко. Не бъдете прекалено изискващи към себе си, но и не бездействайте.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Човек се дави не защото е скочил, а защото е останал под водата.

Паулу Коелю

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама