Хороскоп за тази седмица, 11-17 октомври


Хороскоп за тази седмица, 11-17 октомври
Снимка: iStock/Guliver

Овен

През тази седмица дайте воля на твореца у вас. Сега е моментът да въплътите всички прекрасни идеи, за които все не ви оставаше време. Друг е въпросът как ще успеете да съчетаете хобито си с работата си и другите задължения по дома. В работата ви очаква възход, някои от идеите ви ще бъдат приети радушно от началството.

Телец

През тази седмица ще бъдете затрупани от работа. Нека това не ви плаши - притежавате много време и сили, за да се справите с всичко, което ви предстои. В сряда избягвайте съмнителни предложения. Не участвайте в хазартни игри. Нищо хубаво на този свят не се получава без усилия. През почивните дни може да ви обземат мисли за ново начинание, което да се превърне във ваш основен източник на доход.

Близнаци

През тази седмица ви очакват много контакти, които ще разгърнат пред вас много нови възможности. Съчетано с таланта ви на изследовател и новатор - успехът ви е в кърпа вързан. Не отлагайте изпълнението на новите ви идеи. С лекота ще намерите и съмишленици. В любовта ви очаква приятна изненада. Не се колебайте да бъдете по-специални и романтични през почивните дни.

Рак

Това е седмица, в която да се научите да се наслаждавате на момента. Ще може да се убедите, че всичко добро тепърва предстои стига да имате очи за него. Партньорът ви се нуждае от повече внимание. Организирайте романтична вечер, на която да разпалите застиналите чувства. Един от дните от седмицата отделете на среща с приятел, с когото не сте се виждали отдавна.

Лъв

Това е седмица, в която да бъдете различни. Не се колебайте да опитвате нови начини за комуникация и действия. Потърсете своята ниша, в която да разкриете и развиете талантите си. В личен план ви очакват промени. Сряда ще е вашият щастлив ден. В петък не започвайте важни разговори, за да не развалите спокойствието на почивните дни.

ЗОДИИТЕ, КОИТО ИЗИСКВАТ НАЙ-МНОГО В ЛЮБОВТА

Дева

Седмицата ще започне с промяна в плановете - не се паникьосвайте. Може би това е най-доброто, което може да се случи сега. В четвъртък преговорите и решаването на правни въпроси ще бъдат успешни. Петък е добро време за срещи и нови запознанства. Чувствайте се свободни да разчитате на помощта на приятели в събота, ако ви предстоят сериозни домакински задължения.

Везни

През тази седмица в живота ви ще навлязат положителни промени. Движете се към целта с малки стъпки и всичките ви усилия много скоро ще започнат да дават първите си резултати. В сряда бъдете изключително внимателни - най-добре не посещавайте събирания с много хора. През почивните дни се насладете на общуването с приятели - имате толкова много да си разкажете.

Скорпион

През тази седмица много от нещата, които не са ви позволявали да продължите напред, ще останат в миналото. Първата половина на седмицата е благоприятна за активна комуникация. От сряда нататък ще трябва да се съсредоточите върху една единствена дейност. У дома проявете търпение и мъдрост спрямо близките си и те ще ви отвърнат със същото.

КАК РАЗЛИЧНИТЕ ЗОДИИ СЕ ДЪРЖАТ, КОГАТО СА ВЪВ ВРЪЗКА

Стрелец

През тази седмица ще може да създадете полезни контакти, благодарение на вашето красноречие и способността да убеждавате другите. Каквото и да правите сега - не бързайте. В противен случай рискувате да допуснете грешки, чието отстраняване ще изисква много време и усилия. В личен план не усложнявайте нещата, оставете ги такива, каквито са.

Козирог

Новата седмица ще ви поднесе големи промени, които ще засегнат почти всички аспекти от живота ви. Вероятно е преосмисляне на отношенията. Вторник ще изисква усърдие и търпение от ваша страна. В сряда очаквайте сбъдването на мечта. В петък не се сърдете на никого, без да сте запознати с историята му. През почивните дни ще имате много време за размисъл.

Водолей

През тази седмица утъпканите пътеки няма да ви свършат работа. Ако искате нещо повече за себе си и за живота ви, ще трябва да положите извънредни усилия. Периодът ще е напрегнат, от вас ще се иска да бъдете на повече от едно място и да сте във върхова форма. Може да си помогнете в това нелеко начинание, като си давате необходимото време сън и не пренебрегвате силата на здравословното хранене.

Риби

През тази седмица ви очаква успех във всяко едно от начинанията ви. Ако имате изостанала работа, най-добре започнете от нея. Не изоставяйте и ваши идеи, свързани с творчество. Вдъхновението ще е важна част от доброто разположение на духа ви, а то е важно както за вас самите, така и за близките ви. Някои от роднините ви сега ще имат нужда от повече внимание. Не се колебайте да им го дадете, това е ваш дълг. Все пак отстоявайте границите на личния ви живот в разумни граници.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Вчера е история, утре е загадка, а днешния ден е дар. И всеки нов ден крие нов дар.

"Кунг фу Панда"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама