Вярност и ревност: Как зодиакалните знаци се държат в една връзка


Вярност и ревност: Как зодиакалните знаци се държат в една връзка
Снимка: iStock

Кои зодии са верни на половинката си и кои ревнуват дори без повод? Търсим отговори в астрологията.

Овен

Вярност: Ако Овенът вярва, че отношенията нямат бъдеще, той може да изневери и то повече от веднъж. Ако той е наистина влюбен, обаче, тогава сърцето на партньора и връзката като цяло са в пълна безопасност.

Ревност: 75%

Телец

Вярност: Телецът харесва усещането за щастие и сигурност, което идва със силните връзки. Представителите на тази зодия не са склонни към предателство, те са истински верни партньори, способни да издържат на всякакви изкушения.

Ревност: 65%

Близнаци

Вярност: Близнаците наистина искат да бъдат верни. Работата е там, че малцина са в състояние да устоят на естествения чар на родените под този знак на зодиака. Така изкушенията за Близнаците са буквално навсякъде. Но ако наистина се влюбят, ще положат всички усилия, за да гарантират, че партньорът им е щастлив.

Ревност: 25%

Рак

Вярност: Ако говорим за истински чувства, тогава Ракът е 100% отдаден и верен на своята сродна душа. Като се има предвид взискателността на Рака, понякога дори и най-силните връзки могат да затихнат.

Ревност: 85%

Лъв

Вярност: Правилно подбраните думи и поведение могат да накарат един Лъв да се поддаде на изкушението. Но това не означава, че той лесно ще жертва връзката си. Той със сигурност ще изчисли предварително какво е по-изгодно за него.

Ревност: 85%

ТОВА СА ЗОДИИТЕ, КОИТО ДЪРЖАТ ДА СКЛЮЧАТ БРАК

Дева

Вярност: Девата е вярна на партньора си. Тя очаква същото в замяна. При продължителна връзка обаче има възможност да стане непостоянна, което може да подкопае дори и най-хармоничния съюз.

Ревност: 40%

Везни

Вярност: Везните обичат да експериментират и да претеглят плюсовете и минусите. Това се отнася както за живота като цяло, така и за отношенията. Родените под този знак обичат да се влюбват. Приключенията ги привличат и е трудно да ги "укротиш". Ако някой успее да го направи, тогава връзката със сигурност ще бъде щастлива.

Ревност: 50%

ЗОДИИТЕ, КОИТО НИКОГА НЯМА ДА ВИ ИЗЛЪЖАТ

Скорпион

Вярност: Скорпионите са известни със своя дар да съблазняват. Техните комуникативни умения и сексуална привлекателност помагат в това. Въпреки факта, че по природа са авантюристи и обичат да опитат всичко ново, те остават верни на своята сродна душа (при условие, че това е наистина любов).

Ревност: 90%

Стрелец

Вярност: Стрелецът е много общителен и изключително популярен. Всъщност не може да се каже, че това са най-верните хора. Те искат стабилна връзка, но в същото време винаги са готови за спонтанно забавление и приключения.

Ревност: 20%

Козирог

Вярност: Той е верен и изключително отдаден на своята сродна душа. Козирогът е готов да пожертва много в името на истинската любов.

Ревност: 30%

Водолей

Вярност: Водолеят е непредсказуем, много е трудно да го контролирате. Представителите на тази зодия обичат да играят странни игри с партньорите. Но ако се влюби истински, той има очи само за своята половинка.

Ревност: 10%

Риби

Вярност: Рибите са изключително отворени личности. Те обичат да си говорят и да се влюбват. Връзката им е силна и дълга. Ако Рибата обича, тогава със сигурност ще го докаже с всички свои действия.

Ревност: 70%

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Не смятам, че лифтингът е жизненоважен за една жена. Дори да получите красиво лице, белезите върху сърцето и черните петна в душата остават.

Бриджит Бардо

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама