Как да разберете, че любимия ви обича според зодията му


Как да разберете, че любимия ви обича според зодията му
Снимка: iStock

Ето как различните знаци на зодиака показват любовта си.

Овен

Този знак говори за чувствата си емоционално и с голяма страст. Той се влюбва със светкавична скорост и не му е необходимо много да спечели обекта на своето внимание.

Телец

Телецът първо анализира ситуацията и едва след това решава дали да започне връзка. В любовта този знак се отличава с грижовност и желание да защити партньора си.

Близнаци

За този знак е важно да не загуби свободата във връзката си. Когато обича, той се интересува от всяка една крачка на любимия си.

Рак

Ракът избира спътник в живота си като обръща внимание преди всичко на неговите качества, а не на външния вид.

Лъв

Високите изисквания на Лъва към неговия избраник са съчетани с желанието да му да го направи крал или кралица на Вселената. Влюбените Лъвове се стремят към хармония и полагат усилия за запазване на семейството си.

ТОВА СА НАЙ-НЕЗАВИСИМИТЕ ЗОДИИ

Дева

Този знак търси идеален партньор и резултатът често се забавя. Девата демонстрира любовта си чрез лоялност и привързаност.

Везни

Този знак проявява нежност и дипломатичност в отношенията си, тъй като повече от всеки друг не обича конфликтите.

Скорпион

Бъдете готови за факта, че връзката във Скорпиона ще бъде много емоционална. Ако ви обича, той дори ще "свали" звезда от небето за вас (дори и да не сте го поискали).

Стрелец

Дори в любовните си връзки този знак показва независимост. Ще трябва да свикнете с философските мисли и емоционалността му.

ЖЕНИТЕ ОТ ТЕЗИ ЗОДИИ НЕ МОГАТ ДА ЗАБРАВЯТ БИВШИТЕ

Козирог

Този знак търси изключителен партньор. Той е привлечен от статут и стил. Козирогът вярва, че мъжете и жените трябва да сами да си осигурят желания комфорт.

Водолей

Повече от всичко този знак обича уникалността. Неговият партньор в живота ще бъде необикновена и интересна личност. Водолеят не се фокусира единствено във връзката си и се стреми да продължи да се развива интелектуално, физически и духовно дори и след като срещне любовта.

Риби

Рибите са най-големите мечтатели в зодиака. Те не се отказват от идеална връзка и са готови на всичко за партньора си.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Не можеш да имаш всичко. Къде ще го сложиш?

Ан Ландърс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама