Хороскоп за тази седмица, 12 - 18 февруари 2024


Хороскоп за тази седмица,  12 - 18 февруари 2024
Снимка: iStock

Научете какво ви чака тази седмица - 12 - 18 февруари 2024, според зодията.

Овен

Началото на седмицата ще премине спокойно. Използвайте периода, за да се подготвите за останалите дни от седмицата, които ще изискват повече активност от ваша страна. Сряда и четвъртък са дни, в които да внимавате и да си отваряте очите на четири. Предстоят ви важни договорки и трябва да следите да не бъдат накърнени интересите ви. В петък мил жест на вашия партньор ще премахне тревогите ви като с вълшебна пръчка.

Телец

Телци, това е седмица, в която да подходите разумно към разрешаването на текущите проблеми. Не очаквайте, че те ще се разрешат от само себе си. Необходимо е вашето активно участие и настойчивост. В сряда ще получите знак, че се движите в правилната посока. В четвъртък някой ще се опита да ви вмени вина - не го позволявайте. В петък вечерта се обадете на приятели и планирайте заедно почивните дни.

Вижте още: Най-щастливият ден от седмицата за всяка зодия, 12-18 февруари 2024

Близнаци

Новата седмица ще изисква от вас предпазливост в мислите и действията. Освен ако, разбира се, не искате всички да знаят вашите тайни, но това едва ли ще е полезен ход за вас. В сряда при решаването на служебни въпроси е най-добре е да се сътрудничите с доверени партньори. Сега не е моментът да рискувате с хора, които познавате отскоро. В петък избягвайте претъпканите места и шумните компании. През почивните дни обърнете внимание на малките неща и детайли, те могат да ви насочат към много интересни неща.

Овен

Рак 

През тази седмица ще можете да се справите с някои наболели въпроси, свързани с финансовото ви състояние. Първата половина на седмицата е благоприятна за сключването на договори. Успешни ще са и командировките. В сряда и четвъртък ще сте истинско олицетворение на общителността. В петък се опитайте да говорите по-малко и да анализирате повече. Няма да е лошо да демонстрирате по-активно служебните си умения. Почивните дни отделете на семейството си.

Лъв 

Лъвове, тази седмица ще бъдете склонни да проявите креативност при разрешаването на всеки проблем. Това наистина ще е правилният подход към нещата. В сряда ще се радвате на първите резултати от тези усилия. В четвъртък ваш близък човек може да ви разочарова в нещо. Все пак намалете очакванията към другите. Не може да вярваме, че винаги ще са на нивото, на което си представяме. В края на седмицата намалете темпото. Емоциите ще ви изтощят, а трябва да сте спокойни, за да си починете добре.

Вижте още: Седмичен любовен хороскоп за 12-16 февруари 2024

Дева

Седмицата ще ви дари с много общуване с приятни и интересни хора. Най-хубавите неща ще се случат в личен план. Основните ви разногласия с партньора ви ще се разрешат и ще останат само положителните чувства помежду ви. В четвъртък или петък може да получите предложение за нова работа. Очаква ви повишаване на доходите ви. През почивните дни наблегнете на физическата активност.

Везни

През първата половина на седмицата ще трябва да работите усилено, за да изпълните задачите, които сте си поставили. Истината е, че сте закъснели много с някои от тях, но имате сериозен шанс да наваксате. В четвъртък ви очаква важна среща. Подгответе се добре за нея, не казвайте нищо излишно и извън това, което ви питат. В петък ще може да се успокоите относно важен въпрос, свързан със семейството ви. Почивните дни посветете на творческа дейност и изкуство.

Скорпион 

Тази седмица е чудесно време за решителни действия, които ще променят установения ред и ще ви позволят да постигнете важна цел. Искреността, добротата и щедростта ще ви донесат очакван успех. В сряда и четвъртък ви очакват романтични срещи, интересни срещи и пътувания. Вашите желания ще се сбъднат, дори и да са доста фантастични. Каквото и да се случи, търсете положителното. Ще сте истински късметлии.

Стрелец 

Стрелци, тази седмица е желателно да сдържате негативните емоции. Нужно ви е само малко търпение и ще видите как ситуацията се променя във ваша полза. Много скоро ще получите това, което искате, дори ако вече не вярвате и сте готови да се откажете. През почивните дни, ако душата ви иска спокойствие и самота - не се колебайте да си ги осигурите. Изключете телефона и не се изкушавайте да надниквате често в социалните мрежи.

Вижте още: Край на проблемите! Тези зодии теглят щастливата карта през февруари

Козирог

Седмицата ще е решаваща за кариерата ви. Ще постигнете много цели, но спирайте дотук, време е да очертаете проекти за бъдещето. В края на седмицата семейството ви ще се нуждае от вашата подкрепа и помощ. Обърнете повече внимание и на децата си. Опитайте се обаче да говорите за себе си колкото е възможно по-малко - сега е важно да слушате другите. Имате възможност да прекарате вълшебен уикенд.

Водолей 

През тази седмица другите ще се вслушат във вашето мнение, затова не пропускайте възможността да повлияете на ситуацията и да спечелите от нея. В сряда не се изкушавайте да следвате чужди съвети, колкото и удобно да ви е това. В петък ще получите малък, но много мил подарък от любим човек. През уикенда си позволете да избягате от всички грижи и проблеми далече от града.

Риби

Риби, тази седмица ще бъде благоприятно време за постижения в кариерата. Ще осъзнаете, че имате нужда от повишаване на квалификацията. Не се колебайте да го направите съвсем скоро. В сряда отделете време за нещо приятно и забавно. В петък е по-добре да не планирате бизнес срещи и преговори с партньори. През почивните дни може да ви се наложи да поработите - ако ви доставя удоволствие, защо не!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Истината е, че всички ще те нараняват; просто трябва да намериш онзи, за който си струва да страдаш.

Боб Марли

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама