Хороскоп за тази седмица, 17 - 23 юли 2023


Хороскоп за тази седмица, 17 - 23 юли 2023
Снимка: iStock

Овен

Изглежда е време да се качите на трона на успеха и да се задържите на него, но не на всяка цена. Ако любовна връзка приключи, опитайте се да се разделите приятелски. В петък бъдете внимателни, възможни са интриги зад гърба ви. През почивните дни отделете достатъчно време на дома си, създайте уютна атмосфера. В неделя ще имате възможност да организирате пикник за цялото семейство и приятели.

Телец

Седмицата може да бъде предизвикателна и противоречива, с много различни неща за вършене, а вие като че ли не знаете с кое да се захванете първо. В понеделник може да се появи нов покровител, който ще бъде благосклонен към вас. Може да започне ново добро време във вашата кариера. В сряда безкрайни, макар и успешни пътувания и уреждане на служебни проблеми  могат да източат енергията ви. Петък ще бъде изпълнен с бизнес преговори и безкрайни семейни дела.

Вижте още: Най-щастливият ден от седмицата за всяка зодия, 17 - 23 юли 2023

Близнаци

През тази седмица няма да има невъзможни върхове за покоряване. На вас няма да ви се струва, че е точно така. Тайната на успеха ви ще е да си повярвате малко повече. Помислете дали не правите грешка, като проявявате прекалена скромност. В сряда и четвъртък от страна на партньора ви ви очаква невероятен жест, който ще стопли душата ви. Почивните дни отделете за разходка сред природата, колкото и работа да имате.

Рак

Тази седмица ще преживеете много победи. Някои от тях ще имат дългосрочни благоприятни последици за професионалното ви развитие. В личен план може да се окаже, че положението е много розово, отколкото сте очаквали. Не предявявайте прекалени претенции към половинката си и всичко ще бъде наред. Отнесете се към него с такова разбиране с каквото вие бихте искали да се отнасят към вас. В петък ще се струпат прекалено много задачи и ще трябва да прецените коя от тях да прехвърлите за друго време. През почивните дни не пропускайте възможността да се докоснете до красотата на природата.

Лъв

През тази седмица недоволството ви може да вземе връх. Не се отказвайте от желанията си, но направете така, че действията ви да не ви навредят. Най-добре е да си направите план, по който да се водите в следващите седмици. В четвъртък и петък пазете силите си. Тогава емоциите ви може да ви навредят сериозно. Пийте успокояващи билкови чайове. През почивните дни си осигурете максимален обем природа, изкуство и тишина.

Дева

Спрете да летите толкова високо в облаците и да мечтаете за неосъществимото По-добре слезте на земята и потърсете щастието с любимия човек. Сега може да постигнете много, като заинтригувате своите шефове, партньори и клиенти с интересна идея. Не забравяйте обещанията, които сте дали. В края на седмицата ще бъде възможно да се отървете от проблеми с помощта на способността да използвате информацията по разумен начин.

Везни

През тази седмица чувствата ви ще придобият дълбочина, а мислите ви – възвишеност. Това време е особено добро за изявления в любов и за тези, които имат нужда от муза в работата си. Но дори и това да не ви засяга, има шанс, благодарение на прилив на творчески сили, да успеете да намерите нестандартно решение на труден въпрос, да измислите нещо оригинално, което да ви донесе успех и печалба.

Вижте още: Тези зодии ще се къпят в пари през юли 2023

Скорпион

Това е седмица, която ще ви срещне с много нови и непознати неща. Още в началото на периода ще промените възгледа си за живота и ще можете да се отървете от старите ненужни стереотипи. В сряда не се страхувайте да се впуснете в дългосрочни проекти, струва си да разширите външните контакти. В петък може да разчитате на своевременна помощ. През почивните дни не забравяйте за важността на социалния живот.

Стрелец

Опитайте се да положите усилия върху себе си и да си починете добре тази седмица. Безкористното служене на близки и любими хора, разбира се, е благородна кауза, но също така трябва да се правят почивки. Сега не трябва да се занимавате с кариерни въпроси и материално богатство, по-добре е да помислите за душата. Някои представители на знака ще се ангажират с мащабни трансформации в дома или в професията. Очаква ви успех!

Козирог

През тази седмица въпросите, свързани с кариерата, може да излязат на преден план. Сега ще е важно да не поемате рискове, да не говорите много и да не се отдавате на приключения. Не се занимавайте с проблемите на други хора, фокусирайте се върху собствените си дела. Вторник вероятно ще бъде ден на безпрецедентен прилив на енергия, когато ще имате време да направите много. В четвъртък можете да разчитате на помощта на приятели, а в петък, напротив, самостоятелната работа ще донесе повече резултати. Уикендът обещава да бъде успешен, особено ако излезете извън града.

Водолей

През тази седмица няма да има невъзможни върхове за покоряване. На вас няма да ви се струва, че е точно така. Тайната на успеха ви ще е да си повярвате малко повече. Помислете дали не правите грешка, като проявявате прекалена скромност. В сряда и четвъртък от страна на партньора ви ви очаква невероятен жест, който ще стопли душата ви. Почивните дни отделете за разходка сред природата, колкото и работа да имате.

Риби

През тази седмица се опитайте да не пришпорвате събитията. Приемете нещата такива, каквито са. Нито украсявайте хубавите неща, нито очерняйте онези, които не ви харесват достатъчно. Това период, в който на изпит ще бъде подложена способността ви за обективност. В сряда и четвъртък ви предстоят важни преговори. С малко повече усилие те ще бъдат много успешни за вас. Важно е да не бързате с нещата и да ги приемате такива, каквито са, опитвайки се да не украсявате прекалено картината както с розови, така и с черни тонове. Основното нещо е да не се суетете и спокойно да решавате всички проблеми. В момента имате всички шансове за успех. 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Ако се провалите с отглеждането на децата си, нищо друго няма значение.

Джаки Кенеди

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама