Хороскоп за тази седмица, 18 - 24 септември 2023


Хороскоп за тази седмица, 18 - 24 септември 2023
Снимка: iStock

Тази седмица е подходящо време един зодиакален знак да реализира своите планове и идеи, а друг да се развие интелектуално. Научете какво очаква всички зодии в периода 18 - 24 септември 2023.

Овен

Тази седмица е време за активност и предизвикателства. Вие, Овни, сте пълни с енергия и решимост, готови да преодолеете всичко, което се изпречи на пътя ви. Използвайте тази мощна енергия, за да започнете нови проекти и да се справите с недовършени задачи. По отношение на личния живот бъдете отворени за нови запознанства и смели изживявания. Вашият чар и увереност ще привлекат вниманието на другите. В партньорствата си бъдете готови за компромиси и слушайте гласа на разума, за да избегнете конфликти.

Телец

През тази седмица е добре да се фокусирате върху материалните и финансови въпроси. Възможно е да се появят нови възможности за печалба или инвестиции, но бъдете внимателни и провеждайте задълбочено изследване, преди да вземете решение. В личния живот обърнете повече внимание на вашите близки и се постарайте да им предоставите подкрепа и разбирателство.

Вижте още: Седмичен любовен хороскоп за 18-22 септември 2023

Близнаци

За вас, Близнаци, тази седмица е период на активна комуникация и социални дейности. Използвайте уменията си, за да решавате недоразумения и да създавате хармонични отношения с другите. Вашата любознателност и желание за учене ще бъдат насърчени, затова този момент е подходящ за обучение и развитие. В личния живот си поставете честни цели, споделяйте мислите и чувствата си с партньора и не бягайте от отговорностите, които идват със семейния живот.

Рак

Седмицата ще ви насърчи да се фокусирате върху семейството и отношенията с близките ви. Възможно е да изникнат предизвикателства, свързани с дома или семейството, но със сдържаност и разбиране ще ги преодолеете успешно. Погрижете се за домашния уют и посветете време на обичайните си задачи. Изразявайте открито вашите чувства и бъдете готови да слушате нуждите на половинката ви.

Лъв

Лъвове, началото на седмицата е подходящо време за реализиране на планове и идеи. В работата можете да постигнете успех. Но в личния си живот трябва да забавите темпото и да осъзнаете възникнали проблеми. Може би вашето възприемане на ситуацията ще се промени и разрешаването на проблема ще изисква съвсем различен подход. Желателно е емоциите да не са пречка в дейността ви.

Дева

Вие се чувствате уверени и енергични, готови да поемете инициативата. Поставете си амбициозни цели и работете усилено за тяхното постигане. Също така, бъдете внимателни към това как се представяте пред другите, тъй като вашата репутация е важна. 

Везни

В началото на седмицата може да има известен срив в плановете, а същевременно и в чувствата и настроението. До сряда обаче пред вас ще се открият нови възможности. Ще се радвате на прилив на енергия и хармонизиране на вашия вътрешен свят. Вашата повишена проницателност ще допринесе за професионални успехи. Събота е един от най-добрите дни от седмицата, възползвайте се от благоприятния момент за почивка.

Скорпион

Седмицата ще ви насърчи да обърнете повече внимание на здравето ви. Прегледайте вашите хранителни навици и начина на живот, за да внесете подобрения в тях. Физическа активност и здравословен хранителен режим ще ви помогнат да се чувствате по-добре и да се справите със стреса. В личните ви отношения бъдете търпеливи и подхождайте с разбиране към нуждите на близките ви хора и се стремете да ги подкрепяте.

Вижте още: Тези зодии влизат в много силен период след ретроградния Меркурий на 15 септември

Стрелец

През тази седмица ще имате възможност да се развивате интелектуално. Излезте извън зоната си на комфорт и смело се впуснете в предизвикателства. Този момент е подходящ за пътувания и обучение. В работната сфера използвайте вашата креативност и вдъхновение, за да постигнете нови цели. В любовните отношения бъдете отворени за приключения и нови запознанства.

Козирог

Козирози, през тази седмица по-голямата част от времето ви ще бъде погълнато от работа. В понеделник е препоръчително да си поставите ясна цел и да я следвате. Този ден може да се окаже интересен и наситен със събития. Важно е правилно да разпределите силата и енергията си. Средата на седмицата е чудесен момент за създаване на основа за бъдещо кариерно развитие. През почивните дни са възможни промени.  Крайно време е да се отървете от старите неща.

Водолей

Седмицата ще ви насърчи да работите усилено за постигането на вашите професионални цели. Поставете си ясни и амбициозни цели и бъдете готови да поемете отговорностите, свързани с работата ви. Възможно е да се изправите пред предизвикателства и конкуренция, но вие имате силата и решителността да ги преодолеете. В личните ви отношения бъдете по-сдържани и проявете повече внимание към семейството и близките ви хора.

Риби

За вас, Риби, тази седмица е време за иновации и разнообразие. Използвайте вашия креативен ум, за да намерите нови начини за решаване на проблеми и за подобряване на ежедневния ви живот. Този момент е подходящ за стартиране на нови проекти и за проявление на вашите оригинални идеи. 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Tайната на успеха - не бързайте.

Мария Кюри

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама