Тези зодии влизат в много силен период след ретроградния Меркурий на 15 септември


Тези зодии влизат в много силен период след ретроградния Меркурий на 15 септември
Снимка: iStock

Представителите на тези три зодиакални знака ще изпитат положителна промяна с края на ретроградния Меркурий на 15 септември.

Вижте още: Тези 3 зодии много трудно се влюбват

Овен

Ако ретроградният Меркурий донесе внезапни пречки и предизвикателства в професионалния живот на Овена, краят му ще донесе ново начало. Сега Овните ще имат възможност да напреднат по-бързо и да постигнат целите си. Енергията им ще процъфтява отново, което ще им позволи да поемат инициатива и да постигнат успех.

Близнаци

За Близнаците краят на ретроградния Меркурий ще донесе облекчение и яснота в общуването. По време на ретрограден Меркурий те бяха объркани и често неразбрани. Сега посланията им ще бъдат разбрани по-добре и идеите им ще се реализират по-бързо. Очаква ги период на продуктивност и успешно сътрудничество с другите.

Вижте още: Тези 3 зодии винаги въртят любов с колеги

Риби

Рибите ще почувстват дълбоко емоционално облекчение след края на ретроградния Меркурий. По време на ретроградната фаза представителите на този знак бяха объркани относно чувствата си. Сега тяхната интуиция и емоционална интелигентност отново ще им помогнат да излязат от тази ситуация. Освен това ги очаква възможност за задълбочаване на връзките с любимите хора.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Стремете се не да бъдете успешни, а да бъдете ценни.

Алберт Айнщайн

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама