Седмичен любовен хороскоп за 18-22 септември 2023


Седмичен любовен хороскоп за 18-22 септември 2023
Снимка: iStock

Последните слънчеви седмици минават наистина адски бързо! Добрата новина е, че носят със себе си спокойствието на идващата есен, а някои зодии наистина имат нужда от това, особено в любовен план. 

Овен

Изглежда още от самото си начало, новата седмица дава категорична заявка, понасяйки ви на любовната вълна. Либидото ви е с космични величини, така че страстта ще е във вашия дом тази седмица.

Телец

Някои от представителите на зодията трябва да са наясно, че една любов лесно може да се превърне в истинско бедствие, ако не се правят компромиси. Не очаквайте твърде много от половинката, време е и вие да положите старание за любовта си.

Вижте още: Край на самотата за тези 3 зодии, краят на септември им носи голяма любов

Близнаци

Може би е време за нови есенни цели! Не е лошо да промените мирогледа си и да "влезете в обувките" на половинката си. Само така ще си обясните някои действия, които ви дразнят.

Рак

Любовното ви настроение определено никакво го няма. Предпочитате да си затворите очите за нeщата, които ви дразнят и да не влизате в отявлени конфликти. Доста мъдро решение.

Лъв

Може би малко мнителност никога не е излишна, но не прекалявайте. Любовта не бива да е сляпа, но със сигурност няма нужда и от лупа, за да следи за всеки дребен проблем.

Дева

Звездите ви предлагат чудесни възможности за романтика, стига да развихрите въображението си. Седмицата ви може да бъде невероятна, ако оставите негативните емоции и съмнения зад гърба си.

Вижте още: С финес или твърда ръка: Как различните зодии манипулират половинките си

любов

Везни

Чувствате се заредени и изпълнени с енергия. Бленувате за ново начало, но не знаете точно какво. Може би помислете за дребни интериорни промени, докато решите накъде да концентрирате енергията си.

Скорпион

Чувствате се така, сякаш сте открили Единствения. На този етап запазете емоциите и мислите само за себе си, поне докато не сте напълно сигурни в "откритието" си.

Стрелец

Краят на летния сезон изглежда е изтощителен за вас. Имате нужда от повече спокойствие и хармония, а компанията на половинката е повече от желателна.

Вижте още: На тези зодии мисията им е да променят света

Козирог

Обвързаните представители на зодията ще се радват на щедростта и вниманието на партньора си. Възможно е да получите изненадващ подарък, който да ви изуми със стойността си.

Водолей

Мислите ви ще бъдат изпълнени със сантиментални размисли и романтични идеи, които ще искате да сподели с партньора, но за съжаление ще останете неразбрани.

Риби

Не е изключено половинката ви да се нуждае от вашата подкрепа, затова не забравяйте да бъдете до него, макар неговите тревоги да ви се струват неоснователни.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

За жената красотата е по-важна от ума, защото на мъжа му е по-лесно да гледа, отколкото да мисли.

Марлене Дитрих

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама