С финес или твърда ръка: Как различните зодии манипулират половинките си


С финес или твърда ръка: Как различните зодии манипулират половинките си
Снимка: iStock

Надали има човек, който обича да е манипулиран, особено от близък. Но истината е, че често в живота изпадаме в такива ситуации, а понякога ние самите сме манипулаторите, дори без да се опитваме. Ето кои са "хитрините", които различните зодии използват, за да постигнат своето в любовните и отношения. 

Овен 

Овните не притежават умението да манипулират фино. Те разчитат на преки инструкции, а понякога и на заплахи. Методът им на въздействие върху околните се оказва не по-малко ефективен и със сигурност по-бърз от ненатрапчиво въздействие върху подсъзнанието.

Телец 

Когато иска да манипулира партньора си, Телецът ловко използва евентуални материални блага. Представителите на този знак ясно знаят какво трябва да обещаят, за да получат желаното от любимия си.

Вижте още: Това е кралицата на зодиака

Близнаци 

Близнаците не се притесняват, ако трябва да поискат нещо от любовния си партньор. В случая те просто ще вдигнат скандал - силен, емоционален и изпълнен с обвинения. Представителите на този знак много добре знаят какво да кажат, за да получат желаното от любимия си.

Рак 

Раците използват всички възможни средства, за да манипулират партньора си - сълзи, напомняния за стари дългове, умело изиграни пристъпи на неразположение и дори тежки заповеди. Представителите на този знак първо опитват с мили думи. Но ако не получат желаното тежката артилерия влиза в действие.

Лъв


Лъвовете се опитват да не манипулират партньорите си. Но това не им пречи директно да споделят своите искания, представяйки ги като абстрактни желания. 

Дева

Девите манипулират чрез ласки, които са тяхната разменна монета. Представителите на този знак са готови да лишат партньора си от интимност, ако той не им даде желаното. Без колебания Девите са готови да лишат сродната си душа от някои материални облаги.

Везни

Везните манипулират партньорите си, демонстрирайки загриженост към проблемите им. В повечето случаи успяват да получат желаното. Но въпреки това, понякога Везните си позволяват да бъдат хитри.

Скорпион 

Скорпионите са изкусни манипулатори. Със завидна убедителност те умело манипулират съзнанието и подсъзнанието на партньорите си. Представителите на този знак много добре знаят какво трябва да изтъкнат, за да получат желаното.

Стрелец

Фините манипулации са чужди на Стрелеца. Той разчита на язвителни изявления по повод умствените способности, външния му вид и уменията на партньора си.

Вижте още: На 15 септември пишем желания по Новолуние, ето как

Козирог

Козирозите не манипулират, а мотивират. Ако се нуждаят от любовен партньор, който да направи нещо за тях, те просто ще изберат правилните думи.

Водолей

За Водолея манипулацията е равносилна на насилие. Но въпреки това самият той не осъзнава, че често се държи така с партньора си. 

Риби 

Представителите на този знак имат уникалната способност да бъдат толкова изразително мълчаливи, че дори когато партньорът им не е виновен, той изпитва вина и е готов на всичко за тях.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Където и да отиваш, отивай с цялото си сърце.

Конфуций

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама