На 15 септември пишем желания по Новолуние, ето как


На 15 септември пишем желания по Новолуние, ето как
Снимка: Istock

На 15 септември 2023 е Новолуние. В тази фаза Луната е разположена между Слънцето и Земята и е 0% осветена (т.е. Луната не се вижда от нас в небето).

Вижте още: Тези 3 зодии са детектор на лъжата, не може да ги измамите

Поради подравняването на Слънцето, Луната и Земята, страната на Луната, която е обърната към Земята, остава в пълна тъмнина. В технически план това се нарича връзка или Сизигия.

Силната ретроградна енергия на Новолунието може да ни върне назад във времето и да ни накара да погледнем внимателно нещата, за да сме сигурни, че разбираме напълно къде сме били, преди да продължим напред.

Също така, по време на фазата на Новолуние, Луната изгрява и залязва приблизително по същото време като Слънцето. Това довежда Луната твърде близо до блясъка на Слънцето, за да можем да я видим с невъоръжено око.

Въпреки че ще продължим да се чувстваме в застой, това Новолуние действа като повратна точка, осветявайки път, който ще ни помогне да се освободим от старото и да видим миналото от изцяло нова перспектива.

Докато променящите се енергии бавно се разгръщат, ние ще приветстваме възможността да спрем за момент. Малката почивка ще ни позволи да се адаптираме по-добре, да бъдем по-добре подготвени и по-лесно да приемем ситуацията, в която се намираме.

Вижте още: Това е най-привлекателната черта на всяка зодия

Това най-силният период за писане на желания

На 15.09.2023 от 4:39 часа започва движението на Луната, която няма празен курс и можем спокойно да пишем веднага.

Първите 8 часа са най-мощният период да напишем своите до 10 желания, които се отнасят само и единствено до нас (без да намесваме друг човек и така да влияем на избора му и свободната му воля).

Силните теми на това Новолуние са:

- Работа - подкрепа, ефективната организация, реда, перфекционизма, служенето.

- Диетите, упражненията и контрола на теглото.

- Анализ.

- Критиката.

- Желанието за приспособяване.

- Практичната помощ.

- Здраве - храносмилане, чревния тракт, запек и диария, слънчевия сплит.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Стой далеч от сивите хора. Обичат да крадат цветовете ни!

Дейвид Сант

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама