Край на самотата за тези 3 зодии, краят на септември им носи голяма любов


Край на самотата за тези 3 зодии, краят на септември им носи голяма любов
Снимка: iStock

Представителите на тези три зодии ги очаква ново начало в любовта до края на септември 2023. Техните тайни копнежи ще станат реалност.

Вижте още: Тези зодии влизат в много силен период след ретроградния Меркурий на 15 септември

Рак

Ако искате красива любовна приказка, сега е времето да сложите край на едни драматичните отношения, които сами знаете, че ви тровят. До края на септември ще осъзнаете, че искате връзка, в която нещата да протичат гладко и леко. Звездите ще ви дадат шанс да обмислите всичко хубавото и ви пращат партньор, който ще ви помогне да усетите себе си по цели. Това е отлично време да създадете дългосрочна връзка.

Дева

До края на септември ще можете да погледнете на любовния си живот с отворен ум и спокойно сърце. Ще срещнете партньор, с когото гледате в една посока. Вие сте на път да превърнете любовния си живот в така наречения вълнуващ успех, но отнема време и вие го знаете. Невинаги сте най-търпеливият човек, но сте всеотдадени и ще стигнете там, където трябва.

Вижте още: Тези зодии много трудно се влюбват

Везни

До на края на този месец ще решите да се промените, да станете по-добри. Няма да вземете това решение под напрежение, но това е вашето желание, което идва от сърцето ви. Знаете, че имате толкова много да дадете на новия човек в живота ви, който заслужава най-доброто, което можете да предложите. Ще осъзнаете, че няма да се изтощите от себераздаване. Колкото повече любов давате, толкова повече получавате.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Един имаше, който ме разплакваше. Обичах го, повече от всички, които ме разсмиваха..

Елиф Шафак, "Любов"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама