Хороскоп за тази седмица, 19-25 юни 2023


Хороскоп за тази седмица, 19-25 юни 2023
Снимка: iStock

Овен

Понеделник обещава да бъде ден на неочаквани и обещаващи открития както в професионалния, така и в личния живот. Ако сте на почивка, насладете се на спокойствието си максимално. Ако ви предстои пътуване, то обещава да бъде просто перфектно. Съдбата ще бъде много благосклонна към вас в четвъртък и петък. Вероятен е напълно неочакван успех в службата.

Телец

През тази седмица трябва да се съсредоточите върху решаването на проблеми, подобряването на лични връзки и планирането на нови неща. Седмицата ще започне доста благоприятно, ако успеете да обуздаете собствените си емоции. По-добре е да отложите личните дела за уикенда. В сряда, преди да решите или направите нещо, проявете сдържаност и благоразумие. Най-неблагоприятният ден от седмицата е петък.

Вижте още: Най-щастливият ден от седмицата за всяка зодия, 19-25 юни 2023

Близнаци

През тази седмица се опитайте да подредите мислите и чувствата си. Спрете да бъдете тъжни, погледнете в себе си, балансирайте емоционалното си състояние. Лятото вече е тук. Време е за гора, плаж, пикници. Сега може да положите усилия да възстановите изгубени връзки. Не забравяйте за семейството и приятелите. Лесно можете да подобрите отношенията си с тях.

Рак

През тази седмица пред вас могат да изникнат няколко различни задачи едновременно. Бъдете съсредоточени и ще можете да свършите много, без да се чувствате уморени. В четвъртък може да получите интересно предложение. Не го отказвайте, то обещава да създаде интересна перспектива за вас и ще повлияе на хода на вашето бъдеще.

Лъв

Седмицата е добра за уреждането на личните отношения. Сега всеки проблем, който е застанал между вас и интимния ви партньор, може да бъде разрешен с лекота, а договореното ще се спазва дълго време. В служебен план е време за отстъпки и компромиси. Засега не бързайте с новите планове, периодът не е подходящ за започването на нов проект. У дома отношенията няма да ви създават грижи, но вашата инициатива и участие може да допринесат за приятната атмосфера вкъщи.

Дева

През тази седмица не приемайте нещата прекалено на сериозно. Повече флирт, романтика, срещи - това е тайната, за да се чувствате добре. Помислете за планове за бъдещето. В работата всичко ще е наред. Очаква ви повишение или солиден бонус. Струва си да помислите за овладяване на нова професия. Сега ще получите всичко, само трябва да положите малко усилия.

Везни

Седмицата започва с приятно приключение за представителите на вашия знак. Не изпитвайте вина за това, че сте се забавлявали до насита. Във вторник обаче ще трябва да мобилизирате цялата си воля, за да покажете, че сте във форма. От вас ще се очаква проява на инициатива и доказване на твърденията ви. В личен план нещата ще са прекрасни. От вас зависи да продължат да бъдат такива.

Вижте още: Тези зодии ще се радват на невиждан късмет през юни 2023

Скорпион

Това е седмица, в която няма да има нищо по-важно за вас от работата. Избрали сте добро време за атакуване на служебните върхове. В понеделник подгответе почвата за своите действия и искания. Вторник е най-добрият ден за активни действия, а сряда - за договаряния. В четвъртък може да си вземете кратка почивка, но не изпускайте нещата от поглед. През почивните дни отдайте заслуженото време и внимание на вашата половинка.

Стрелец

Тази седмица ще имате възможност да научите нещо ново. Бързината, активността, нестандартните решения във възникващите ситуации ще ви помогнат да превърнете работата си в истинско удоволствие както за вас, така и за тези, които ще ви помагат. Петък е добър ден за действия, свързани с привличането на човека, когото желаете.

Козирог

Това е седмица, в която ще успеете да постигнете не малко служебни цели. Ако мобилизирате всичките си налични ресурси, можете да стигнете далеч. Не се колебайте да опитате. В момента сте в пика на физическата и умствената си форма, така че не пропускайте нито една възможност. В личен план нещата няма да се развиват с желаната от вас скорост, но това ще е само за добро. Не форсирайте нещата.

Водолей

Това е седмица, в която ще имате много възможности за изява. Оставете притесненията и срамежливостта настрана и се изкачете на върха, който ви се полага. Единственото качество, което може да пренебрегнете сега, е самохвалството. Нямате нужда от прекалена проява на самочувствие. Сега е добре да трупате приятели и поддръжници, а не врагове. Потърсете интересно занимание през почивните дни, за да се разтоварите от работната седмица.

Риби

Това е седмица, в която може да чертаете смело и най-грандиозните си планове. Ще срещнете съмишленици, които ще ви подкрепят, а с приятели до себе си можете да повдигнете и планина. В средата на седмицата не се отпускайте при появата на първия положителен резултат. Усилието, което ви предстои да направите, няма да е кой знае какво, така че не се отказвайте. В личния живот ще цари хармония и разбирателство.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Където и да отиваш, отивай с цялото си сърце.

Конфуций

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама