Хороскоп за тази седмица, 21-27 февруари


Хороскоп за тази седмица, 21-27 февруари
Снимка: iStock

Овен

През новата седмица чувствата ви към любимия човек може да бъдат подложени на изпитание. Най-вероятно това ще бъде свързано с принудителна раздяла. Не се подавайте на емоции - това е само временно явление. Много скоро ви предстоят щастливи съвместни мигове. В служебен план важна среща, насрочена за средата на седмицата, може да бъде отложена. Нека това не ви демотивира. В четвъртък и петък ще имате възможност да осъществите замисленото. През почивните дни дайте воля на въображението си. Дейности, свързани с изкуството, ще ви помогнат да се разведрите и да намерите себе си.

Телец

Седмицата ще ви покаже, че сте пропуснали да изпълните някои важни неща. Нека това не ви отчайва. Никой не е съвършен, а и не бива да бъде. Задачата ви сега ще бъде да балансирате между работата ви и емоционално състояние. В противен случай рискувате да загубите много ценна енергия. Намерете положителни моменти във всяка ситуация, радвайте се на случващото се и дори няма да забележите как животът ще ви покаже светлата си страна. Почивните дни посветете на разходки и се доближете до любимото ви изкуство.

5 ИСТИНИ ЗА ЗОДИЯ ТЕЛЕЦ

Близнаци

Сега е моментът да се замислите сериозно за бъдещето и да вземете важно решение, от което вероятно ще зависи как ще се развият семейните ви отношения. Всичко, което правите, трябва да има реални последици, които да водят към развитие, колкото и трудно да е то. Сега е моментът да използвате пълноценно всички връзки, които имате. С малко постоянство ще може да преодолеете трудностите. В семейството ще изникнат въпроси за решаване. Бъдете търпеливи и толерантни - само ще спечелите от това.

Рак

Тази седмица ще имате шанса да се радвате на баланс между личното и професионалното в живота ви. Обстоятелствата ще се подредят така, че нито едното, нито другото ще ви уморява, а ще ви носи само радост и наслада. Във вторник може да видите възможност за професионално развитие. Проучете добре нещата, преди да действате. В личен план сряда и четвъртък са добри дни за романтични приключения. 

Лъв

Седмицата ще ви зарадва с неочаквани приходи. Във вторник ще бъдете обхванати от желание да извършите непланирана дейност. Вдъхновението ви ще изненада дори вас самите. Вярвайте в себе си и ще постигнете завидни резултати. Освен това ще покажете на критиците ви на какво сте способни. В четвъртък и петък е добре да намалите служебното темпо и да обърнете повече внимание на личните ви дела. През почивните дни планирайте пътуване, което да ви зареди с нови емоции.

Дева

През тази седмица ще се опитате да избягате от рутината. Не се бунтувайте прекалено, ако нямате визия и решение за действие. В противен случай рискувате да остане без нищо и с накърнен авторитет. В сряда потърсете съвет от ваш приятел. От него може да дойде предложение за нова работа. Дайте си сметка какво точно не ви устройства в сегашното положение, за да сте наясно какво точно търсите и как да го намерите. В същото време ще ви се струва, че не получавате подкрепа от близките си. Истината е, че чувствителността ви сега ще е прекалено изострена, а хората около вас не могат да четат мислите ви. Не си представяйте измислени врагове. Опитайте медитация или друг начин за успокоение.

 

Везни

Новата седмица ще е изпълнена с много предизвикателства за вас. Ако се въоръжите с достатъчно търпение и дисциплина, ще имате всички шансове за покоряването на върховете, които сте си набелязали. Важното е да не се отпускате. Безплодното общуване сега рискува да отнеме много от времето и вниманието ви. Сряда е добър ден за разчистването - отървете от всички ненужни вещи, мисли и дори спомени. В петък работното натоварване трябва да бъде сведено до минимум. Почивните дни прекарайте по ваше усмотрение и не позволявайте на никого да ви дава непоискани съвети или да ви критикува.

Скорпион

Тази седмица подхождайте внимателно към всяка нова информация. Не се втурвайте през глава към лесното. Сряда и четвъртък са добри дни за обмисляне на иновативни идеи. Опитайте се да запазите идеите за себе си, за да не бъдат откраднати и манипулирани. В петък ви очаква добра новина, свързана с професионалното ви развитие. В личния си живот можете да разчитате на романтика, нежност и грижа от страна на партньора ви. Очакват ви вълшебни почивни дни. Не забравяйте да се грижите и за здравето си. Не се претоварвайте физически.

Стрелец

В началото на седмицата проблемите в работата може да излязат на преден план. Основното нещо е да не рискувате и да не се впускате в съмнителни сделки. Не поемайте отговорностите и проблемите на другите, в противен случай няма да се справите с поставените задачи. Вторник най-вероятно ще бъде ден на безпрецедентен енергиен тласък, когато ще имате възможност да направите много, ако не губите време в празни приказки. Сега е много важно да бъдете съсредоточени и да не отклонявате вниманието си. Уикендът обещава да бъде успешен в почти всички отношения, но най-вече в личен план.

Козирог

Тази седмица ще преживеете много победи. Някои от тях ще имат дългосрочни благоприятни последици за професионалното ви развитие. В личен план може да се окаже, че положението е много розово, отколкото сте очаквали. Не предявявайте прекалени претенции към половинката ви и всичко ще бъде наред. Отнесете се към него или нея с такова разбира, с каквото вие бихте искали да се отнасят към вас. В петък ще се струпат прекалено много задачи и ще трябва да прецените коя от тях да прехвърлите за друго време. През почивните дни не пропускайте възможността да се докоснете до красотата на природата.

ДИЕТА И СПОРТ ЗА ЗОДИЯ ВОДОЛЕЙ

Водолей

През тази седмица се опитайте да не форсирате събитията. Приемете нещата такива, каквито са. Нито украсявайте хубавите неща, нито очерняйте онези, които не ви харесват достатъчно. Това период, в който на изпит ще бъде подложена способността ви за обективност. В сряда и четвъртък ви предстоят важни преговори. С малко повече усилие те ще бъдат много успешни за вас. Време е да помислите за попълване на семейството. През втората половина на седмицата е възможно да намерите истинска любов и голямо лично щастие. Петък ще ви зарадва със солидна печалба. През уикенда се отпуснете сред природата.

Риби

Тази седмица ще бъдете същински пример за неуморен професионализъм. Очакват ви незабравими дни. Това се отнася най-вече за хората с творчески професии. Отношенията с колегите ви ще бъдат плодотворни и конструктивни. Обща кауза ще ви обедини и ще премахне различията или поне ще изглади съществените от тях. В същото време заради професионалната ви натовареност може да пострадат личните ви отношения. Посветете почивните дни на семейството ви. Това е и добър момент да поднесете изненадващи подаръци.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Не е чудо да имаш сто приятеля. Чудо е да имаш един, който да е на твоя страна, когато стотици са против теб.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама