Хороскоп за тази седмица, 22-28 май 2023


Хороскоп за тази седмица, 22-28 май 2023
Снимка: iStock

Овен

През тази седмица в работата ви ще бъде оценена вашата готовност бързо да се включите в общата кауза. Все пак не се стремете да решавате всички проблеми сами. Добронамереността в отношенията ви с хората ще бъдат противоотрова срещу евентуално пренапрежение. Вие буквално ще излъчвате енергия и самочувствие и тези качества ще намерят достойни сфери за приложение. В личния си живот не повтаряйте грешките от миналото, това може да донесе само разочарование.

Телец

Това е седмица, която ще ви зарадва с много приятни преживявания. Последното, което може да се каже е, че ще ви е скучно. Бъдете сигурни, че каквото и да направите, то ще бъде харесано и високо оценено. В сряда може да ви възложат отговорна задача - опитайте се да справите блестящо. В петък може да ви хрумне да тръгнете на път. През почивните дни се отдалечете от града и суетата му.

Вижте още: Най-щастливият ден от седмицата за всяка зодия, 22-28 май 2023

Близнаци

През тази седмица може дори да ви се наложи да се скриете от вълната предложения, които внезапно ще ви връхлетят. Ще трябва да се потрудите, за да съблюдавате собствените си интереси и да не обидите никого. Важно е да се съсредоточите и да имате време за изпълнение на плановете. Четвъртък е благоприятен за приятелски срещи. Неделя е добър ден за срещи.

Рак

Когато една груба дума е на път да излезе от устата ви, помислете за възможните последствия. Само вашата издръжливост може да поддържа събитията и отношенията в мирна посока. В сряда ще можете да превърнете неблагоприятната ситуация в полезна за себе си, ако си дадете труда да подходите с повече спокойствие. В петък може да ви посетят нови оригинални идеи. През почивните дни очаквайте промени в личния живот.

Лъв

Новата седмица ще е наситена с различни събития, грижи и суетене. Няма да ви е лесно да управлявате всичко и да се справяте сами. Не забравяйте да подадете ръка на семейството и приятелите си. В сряда ще се създадат нови контакти, не са изключени интересни пътувания. Семейните проблеми ще започнат да изчезват неусетно. Вашата интуиция и чувство за такт ще ви позволят блестящо да се измъкнете от трудна ситуация в петък. Неделя е дена за решаване на вашите лични проблеми.

Вижте още: Любовен хороскоп за всяка зодия за лято 2023

Дева

През тази седмица най-важното, което трябва да направите, е да запазите личния си живот в тайна. Нека намеренията ви останат тайна дори за най-близките ви приятели. Предстои ви важна крачка и е редно да я осъществите сами. Не се страхувайте от сериозни разговори - в тях се ражда истината. В средата на седмицата компромисите и мъдростта и ще ви помогнат да избегнете сложни ситуации. В петък очаквайте добра новина, свързана с работата. През почивните дни не прекалявайте с тежката храна. Най-добре избягвайте алкохола. Сега е период, в който е много важно умът ви да е трезв.

Везни

През тази седмица объркването, което ви заобикаля, постепенно ще се оттегля, отношенията с близките ще започнат да се изясняват. Ще се уверите, че правите всичко правилно и се движите в точната посока. В сряда ваше съкровено желание ще започне да се сбъдва. В четвъртък е възможно интересно делово предложение, не го изпускайте от поглед. В петък ви очаква приятна изненада от любим човек.

Това е НАЙ-романтичната зодия сред мъжете

Скорпион

Това е седмица, в която някой ще иска да ви натовари с проблемите си. Най-добре не се подавайте на този натиск - вие имате достатъчно свои за решаване. В сряда очаквайте важно обаждане. В четвъртък и петък не пренебрегвайте служебните си отношения. В почивните дни от вас ще се очаква да отделите достатъчно и качествено време на семейството си.

Стрелец

Тази седмица е вашият шанс да направите първите стъпки към повишение. Показвайки се от най-добрата си страна, ще извлечете много полезни и обещаващи позитиви от настоящата ситуация. Във вторник или сряда ще ви зарадват интересни новини в личен план. В четвъртък може да се повторят ситуации от близкото минало - този път помислете как да ги отработите. В петък срещите и преговорите ще бъдат успешни. През почивните дни в никакъв случай не се занимавайте с работа.

Козирог

През тази седмица запазете спокойствие и увереност в собствените си способности, въпреки че много неща могат да се объркат. Сега ще имате желание да промените не само имиджа си, но и вътрешното си състояние. Просто не се жертвайте за щяло и нещяло. Втората половина на седмицата ще е доста благоприятна в деловата сфера, ако успеете да обуздаете нервността. В събота може да се появи нов човек в личния ви живот. Някои семейни проблеми ще ви създадат много безпокойство, а някои ще бъдат решени благодарение на вашата намеса.

Вижте още: Край на каръка за тези 2 зодии, юни им носи пари и изобилие

Водолей

През тази седмица е важно да запазите постиженията, които сте постигнали през последните месеци. Във вторник бъдете внимателни - някой може да се опита да ви въвлече в неприятна интрига. През втората половина на седмицата посветете повече време на себе си и на любимите си занимания. Някои представители на знака ще преживеят раздяла - опитайте се да я осъществите мирно и без излишни драми.

Риби

През тази седмица ще имате добра възможност да повишите самочувствието си. Сега дори недоброжелателите ви ще отбележат отличните ви бизнес качества. Късметът ще ви съпътства, както в кариерата, така и в любовта. Вярно е, че за да постигнете целта, ще трябва да се откажете от някои навици, но всяко усилие ще си заслужава.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Животът не се мери с броя вдишвания,а с моментите които спират дъха ни!

Джордж Карлин

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама