Хороскоп за тази седмица, 23-29 май


Хороскоп за тази седмица, 23-29 май
Снимка: iStock

Овен

През тази седмица търпението и трудът, както и пълното спокойствие и контрол над емоциите ви, ще са най-важната ви задача. Най-добре се абстрахирайте от проблемите на другите, за да запазите нервната си система. В сряда ще имате много интересни идеи за решаването на семеен проблем. Не се колебайте да ги приложите. През почивните дни, преди да се решите на важна стъпка, се откажете от илюзиите и се опитайте да видите текущата ситуация от друга гледна точка.

Телец

Това е седмица, която ще ви дари с дългочакано спокойствие. Не се фокусирайте върху проблемите и недовършени неща. Изчакайте да настъпи творчески импулс и ги завършете наведнъж. След това ще се почувствате изключително добре. Сега е много важна да се опитате да разрешите възникващите семейни конфликти по мирен начин. Изясняването на правотата не винаги води до ползи и понякога носи риск от задълбочаване на даден конфликт. 

Близнаци

Това е седмица, в която отговорно да планирате дейностите си. Всичко ще е възможно, ако се опитате да си представите, че участвате в състезание. Усилията ви ще бъдат възнаградени и ви очаква сериозно възнаграждание. В любовта ще сте щастливи и ще получавате взаимност. През почивните дни организирайте романтична екскурзия с партньора ви. Самостоятелните представители на знака може да срещнат интересен човек и отношенията да прераснат в нещо повече. 

ТЕЗИ 4 ЗОДИИ БЯГАТ ОТ СЕРИОЗНА ВРЪЗКА

Рак

През тази седмица ще можете да преодолеете всички препятствия. Ще имате трудни моменти, затова не се колебайте да помолите за помощ приятели или колеги. Това значително ще ускори процеса на работа. Втората половина на периода е подходяща за всякакви начинания. През почивните дни обърнете повече внимание на реда в дома ви. Времето е подходящо да се решите на промени в интериора.

Лъв

Седмицата е наситена със събития. Очакват ви много пътувания и общуване с приятели, кратки успешни пътувания. В средата на периода очаквайте помощ и подкрепа от ваш влиятелен близък. Ако все още не сте започнали подготовката на физическата ви форма за лятото - тази седмица е най-подходящото време за това. Периодът е добър и за промени във външния вид, като подстригване и боядисване на косата.

Дева

Това е седмица, в която да не задълбавате в собствените си проблеми, камо ли в чуждите. Периодът няма да донесе нищо особено разстройващо, така че драматизирането ще е излишно. В средата на седмицата ваш приятел ще възвърне вярата ви в хората. Помислете за парти, което да организирате в почивните дни. Не е нужно да има много хора, за да се забавлявате, а истински приятели.

Везни

Това е седмица, в която за вас ще е най-добре да смените обстановката. Ако е възможно, си организирайте малка ваканция. Някои от вас може да съчетаят полезното с приятното като заминат в командировка. Въпреки служебните задачи не се колебайте да отделите повече време за себе си. Важното е да  спазвате мярката и да не излизате от границите на разумното. Бъдете умерени в храната, алкохола и забавленията. 

ЗОДИИТЕ, КОИТО СА ЗАЩИТЕНИ ОТ ЛОША КАРМА

Скорпион

През тази седмица ви очакват ви приятни събития в личния ви живот. Ще се отървете от нещо ненужно и скучно и ще можете да съживите връзката си. Някои от вас ще се решат на раздяла, за да бъдат с този, когото обичат. В средата на седмицата поредица събития ще изискват вашето засилено внимание и участие. Ще трябва да проявите решителност и бърза реакция. Това е време, в което да не се срамувате от чувствата и емоциите си. 

Стрелец

Тази седмица е добре да положите усилия, за да се отнесете спокойно към препятствията, които възникват по пътя ви. Препоръчително е да не влизате в излишни спорове. Ако имате прекалено много енергия - насочете я към спорта или чистенето. Седмицата е подходящо време да прегледате финансовото си състояние. Помислете от какво бихте могли да се откажете. В края на седмицата отделете повече време, което да прекарате сред природата.

Козирог

Това е седмица, в която да покажете най-доброто, на което сте способни. Въоръжете се със самочувствие и демонстрирайте своята незаменимост в работата. Все пак е добре да сте приятелски настроени. В сряда ще ви е необходима информация, най-добрият начин да я получите е да говорите откровено с колеги. В петък не планирайте нищо сериозно. Поставяйте малки задачи с кратък срок. През почивните дни обърнете повече внимание на семейството си. Направете нещо, което отдавна не сте правили. 

Седмичен любовен хороскоп за 23-27 май

Водолей

Това е седмица, в която съдбата няма да ви изостави. Ще получите необходимата подкрепа в точния момент. Не позволявайте обаче да платите прекалено висока цена за оказаната ви помощ. Спазвайте границите във всичко и отстоявайте своето лично пространство. В четвъртък вярвайте по-малко на обещанията и обективно изчислявайте своите силни страни и възможности. В личен план е добре да признаете грешките си във взаимоотношенията с половинката. Има шанс да се реванширате.

Риби

През тази седмица не се опитвайте да доказвате, каквото и да било на кого и да било. Вашите убеждения трудно ще достигнат до другата страна, особено ако човекът не е готов за това. Приемете, че не винаги можем да повлияем върху събитията. Ако проявите търпение, ще имате щастието да видите своя триумф. Това обаче ще стане, само ако се откажете от намерението си да докажете правотата си на всяка цена.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама
Реклама

Ако не можеш да бъдеш добър пример, ще трябва да станеш ужасно предупреждение.

Катрин Еърд

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама
Реклама