Хороскоп за тази седмица, 24-30 януари


Хороскоп за тази седмица, 24-30 януари
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Това е седмица, в която да се съсредоточите основно върху вашата работа. Предстоят да се случат редица важни събития. Във вторник ще ви бъде обещано повишение, но ще трябва да се потрудите сериозно, за да го получите. През целия период професионалните въпроси изцяло ще завладеят вниманието ви. Това може да предизвика някои проблеми у дома. Опитайте се да не нарушавате баланса.

Телец

Това е седмица, в която ще трябва да положите сериозни усилия, за да се справите с конкуренцията. Основната ви задача ще бъде да не позволявате на емоциите да надделеят над здравия разум. Сега не се стремете да покорявате върхове – по-важното е да запазите това, което имате и да закрепите завоюваните позиции. С блага дума и много дипломатичност ще успеете да излезете победител от всяка конфронтация.

Близнаци 

През тази седмица може да получите изгодно, но в същото време рисково финансово предложение. Ще трябва да го обмислите внимателно: ситуацията е твърде несигурна. В личен план бъдете внимателни - не казвайте прекалено много за себе си на хора, които познавате от скоро. Обърнете повече внимание на личния си живот – в него цари хаос и ситуацията може да излезе извън контрол.

Рак  

През тази седмица заедно с ваш близък и надежден приятел можете да постигнете много по-големи резултати, отколкото сами. Периодът може да бъде белязан от големи резултати, но ще трябва да вземете предвид мнението на някой друг, освен своето. Това със сигурност ще бъде във ваша поза. Седмицата ще бъде наситена и със събития от любовен план. Отношенията ви с любимия човек сякаш достигат ново ниво. Ще се чувствате щастливи!

РЕТРОГРАДЕН МЕРКУРИЙ - НАЙ-ОПАСНИТЕ ДНИ ПРЕЗ 2022

Лъв

През тази седмица ще почувствате колко трудно може да бъде да напътствате, образовате и контролирате някого. Върху раменете ви ще се стовари бреме, което ще ви пречи да продължите напред. Дали трябва да упражнявате толкова голям контрол и какво ще загубите, ако намалите темпото? Помислете дали не бихте могли да разчитате на някой друг, с когото да си споделите тежестта. 

Дева

През тази седмица не забравяйте за предпазливостта. Каквото и да правите, мислете преди да действате и говорите. Сега не е моментът да поемате рискове в каквото и да било отношение. Заложете на старите, познати и доказани методи за действие. Ако престои пътуване - най-добре го отложете. Сериозните задачи ще ви затруднят. Не се заемайте с нови проекти. Каквото и да правите, ще мислите само за едно - за любовта. Там ви очаква абсолютен успех!

Везни

Седмицата обещава препятствия и проблеми. Сега е по-добре да не се включвате в нови проекти. По-важното е да избягвате конфронтации с висшестоящите. Може да почувствате, че сте използвани по някакъв начин, но е много вероятно и да грешите. Опитайте се да бъдете максимално обективни и да не раздавате присъди.  Вашата утеха ще бъде в семейството - там ви очакват пълна подкрепа и разбиране. 

Скорпион

Седмицата едва ли ще бъде белязана от значими постижения и събития. Вероятно ще трябва да си дадете сметка, че е добре да говорите по-малко и да действате повече. Енергията ви ще е в излишък и ако се мобилизирате, ще може да сътворите истински чудеса! В края на седмицата не бягайте от съветите на по-възрастните. Предстои ви да научите интересни и важни неща, които ще са ви от полза в живота.

ТОВА СА НАЙ-ДОБРИТЕ ЗОДИИ В ЛЕГЛОТО

Стрелец 

Това е седмица, в която да действате бързо. Не отлагайте нищо за утре. В противен случай може да загубите сериозни позиции, за които сте работили години наред. Най-голямата ви задача ще бъде да контролирате настроението си. Нервните изблици може да навредят сериозно на авторитета ви. Въздържайте се и от това да давате съвети или да съдите, когото и да било. Канализирайте енергията си в спорт и много дълги разходки. 

Козирог 

Седмицата може да бъде напрегната. Но точно сега имате шанс да постигнете значителен напредък във всяко ваше начинание. Усилията и ресурсите, вложени от вас през последните седмици, ще дадат своя резултат. В сряда ще имате нужда от повече последователност в действията ви. Не се изкушавайте да взимате помощници за ваши основни дейности. Напълно сте способни да се справите сами. В петък очаквайте важни новини, след които животът ви ще навлезе в нова насока. 

Водолей 

Това е седмица, в която няма да ви е лесно да продължите напред. Ще имате свои "вътрешни" спирачки. Ако имате съмнения в себе си - опитайте се да ги преборите, те не бива да ви спират по пътя ви напред.  Всичко, от което се нуждаете, е повече оптимизъм! Ако повярвате в себе си, ще се радвате на важни постижения. Не позволявайте на призраците от миналото да ви попречат. Също така не търсете съвет или подкрепа от другите. 

Риби 

Това е седмица, в която много да се пазите от конфликти. Също така не заемайте страна в спор, за който не сте много сигурни как е започнал. Запазете неутралитет. В личната сфера ще научите важен урок. Ако запазите спокойствие и действате разумно, ще спечелите много. От вашите действия сега ще зависи много как ще се развият нещата при вас в бъдещите месеци. 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Знаете ли защо понякога сме разочаровани? Защото вярваме , че другите са готови да направят за нас това, което ние бяхме направили за тях.

Елиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама