Хороскоп за тази седмица, 28 март - 3 април


Хороскоп за тази седмица, 28 март - 3 април
Снимка: iStock

Овен

През тази седмица вашите твърдост и решителност ще ви помогнат да осъществите плановете си. Не позволявайте на съмненията и отлагането да ви поведат към пътя на провала. През повечето време ще трябва да разчитате само на собствените си сили. Опитайте се да избягвате всичко тайно. Не позволявайте да бъдете въвлечени в никакви интриги и конспирации. По-добре е да споделяте собствения си опит и мисли само с най-близките и доверени хора. В събота не се разочаровайте от това, че някой не ви слуша достатъчно внимателно. 

Телец

През тази седмица ще трябва да работите усилено и да вярвате в успеха, независимо от всичко. В понеделник се опитайте да не се отдалечавате от колегите си, тъй като в настоящата ситуация най-доброто решение ще бъде работата в екип. В сряда е по-добре да избягвате срещи и сериозни разговори с началниците си. Това е време, в което вашите инициативи може да бъдат тълкувани погрешно. В четвъртък се постарайте да бъдете пределно ясни в желанията си. През почивните дни направете всичко за хармония у дома.   

Близнаци

През тази седмица вашата интуиция ще ви позволи да действате решително, като същевременно избирате най-успешните ходове. Командировките ще са успешни и отношенията с партньори от други градове ще доведат до дълготрайни резултати. Възможно е да получите солидна печалба и да укрепите професионалната си позиция. В четвъртък и петък ще почувствате, че тревожността си отива и ситуацията се променя към по-добро. През почивните дни можете да се поглезите с пътуване или изгодна покупка. 

МЪЖЕТЕ ОТ ТЕЗИ ЗОДИИ СА НАЙ-ПРИВЛЕКАТЕЛНИ ЗА ЖЕНИТЕ

Рак

През тази седмица е препоръчително да съставите предварително подробен план на делата и срещите и да се опитате да го следвате стриктно, за да го изпълните. Във вторник, когато се занимавате с принципни въпроси, твърдо отстоявайте убежденията си. В сряда ще успеете във всяко едно начинание, с което се захванете. В четвъртък се опитайте да не пропускате важна бизнес информация и не отлагайте срещите. В събота можете да се отпуснете в кръга на близки хора Не позволявайте на негативните емоции да вземат превес.

Лъв

Седмицата е благоприятна за придобиване на нови знания и умения, за намиране на работа и кариерно израстване. Все пак е добре да обуздаете решителността си и да не предприемате прекомерни рискове. През периода се опитайте да не се залитате в приключенски романтични истории, освен ако не искате да попаднете в любовен триъгълник. През почивните дни намерете повече време за семейството и приятелите.

Дева

Това е седмица, в която ще разберете, че изисквате твърде много от себе си. Бъдете по-снизходителни и се научете да си прощавате - това ще е главната ви задача сега. Дните след вторник ще са динамични и успешни в много области. Не позволявайте на нищо да намали радостта ви от успеха. Едно кратко пътуване сега ще ви се отрази изключително добре. Ако ви е възможно, намерете начин да уредите сметките и да разплатите заемите си.

Везни

Първата половина на новата седмица ще бъде богата на събития и интересни срещи. Това може да доведе до известна умора, затова след сряда намалете темпото и не правете компромиси с часовете за сън. Време е да се поглезите с нещо. В любовно отношение ви очакват много приятни приключения. Заради тях може да занемарите част от служебните си задължения - бъдете внимателни. През почивните дни не се претоварвайте физически и не прекалявайте с алкохола. 

Скорпион

През тази седмица няма да може да се отървете от работа. С неуморните ви усилия ще спечелите уважението и благоразположението на колеги и началници. Доверието към вас ще се увеличи. В сряда очаквайте разрешаването на голям проблем. През почивните дни планирайте екскурзия сред природата и вечер, в която да се отпуснете и да се наспите добре.

ЖЕНИТЕ ОТ ТЕЗИ ЗОДИИ НЕ ЗНАЯТ КАКВО Е МИЛОСТ

Стрелец

През тази седмица работата ще изисква много усилия и време от ваша страна. Хубавото е, че ще можете да разчитате на помощта на приятели и роднини. Опитайте се да постигнете здравословен компромис в бизнес отношенията. Не позволявайте големи загуби. Бъдете пестеливи. В края на седмицата намалете темпото или ако не можете не прекалявайте с алкохол и мазни храни.  

Козирог

Първата половина на седмицата най-вероятно ще премине в суматохата на недовършени задължения. Вкъщи също ви чакат нерешени проблеми. Нищо не може да чака или да бъде отложено. Все пак може да сте сигурни, че всички ваши усилия ще доведат до блестящи резултати и чудесни перспективи. В личен план не бъдете прекалено настъпателни. През почивните дни намерете време за себе си. Поне единият ден посветете на хобито си. 

Водолей

През тази седмица трябва да обърнете специално внимание на всичко, свързано със семейството. Близките ви и най-вече децата се нуждаят от вашата грижа и подкрепа. В кариерата ви има затишие, но това не означава нещо лошо. При рискови ситуации е препоръчително да изчакате. Сега не е моментът да теглите заеми и да правите големи покупки.

Риби

Новата седмица ще бъде страхотен период за общуване, пътуване и решаването на важни въпроси, които вече не могат да се отлагат. В средата на седмицата е възможно ваш приятел да се свърже с вас за помощ и съвет. В четвъртък ще получите възможност да реализирате вашите творчески идеи. През почивните дни не мислете само за себе си, търсете компромиса и не правете излишни сметки в любовта. 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

С думи също може да се докосва. Дори по-нежно, отколкото с длани.

Януш Вишневски

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама