Хороскоп за тази седмица, 5 - 11 февруари 2024


Хороскоп за тази седмица, 5 - 11 февруари 2024
Снимка: iStock

Научете какво ви чака тази седмица - 5 - 11 февруари 2024, според зодията.

Овен

През тази седмица ще успеете да преодолеете подсъзнателните страхове и да разрешите проблем, който дълго време не ви е давал мира. В сряда не се страхувайте да бъдете открити и да приемете гледната точка на някой друг. По този начин ще можете по-лесно да общувате с важните за вас хора. В петък задължително излезте с приятели да се повеселите. Имате нужда да си поемете въздух. През почивните дни не гонете призраците от миналото, живейте тук и сега.

Телец

През тази седмица може да бъдете изпълнени с много странни идеи, но не трябва веднага да се заемате с тяхното изпълнение. Опитайте се да не насилвате нещата, а ги оставете да протичат плавно в живота ви. Концентрацията и скоростта на реакция ще ви помогнат да се справите със задачите. Във вторник е нежелателно да посвещавате другите в своите планове и намерения. През почивните дни може да почувствате стремеж да промените интериора и да се отървете от ненужния боклук.

Вижте още: Най-щастливият ден от седмицата за всяка зодия, 5 - 11 февруари 2024

Близнаци

През тази седмица дарът на предвидливостта и интуицията ще ви помогнат активно във всекидневието. Ще усетите от кого трябва да стоите настрана, въпреки направените комплименти и сладки обещания. В четвъртък е вероятно да срещнете хора, които ще се интересуват горещо от проблемите ви - бъдете внимателни с тях. В неделя ще е важно да запазите самообладание и сдържаност и да не се поддавате на провокации отвън. Тогава нервите ви може да са в излишък, направете всичко възможно, за да ги обуздаете.

Рак 

Това е седмица за покоряването на професионални върхове. Не се съсредоточавайте върху трудностите, а върху това, което сте постигнали. Ще се наложи да работите извънредно, но моментът е такъв и ще трябва да го направите. В средата на периода бъдете готови за първите резултати от труда ви. Най-ценното, което ще спечелите сега, е вашият опит, който ще ви служи вярно в бъдеще. В края на седмицата отделете време за личния си живот. Партньорът ви има нужда от внимание, а вие - от любовта му.

Лъв 

Това е седмица, в която някой ще иска да ви натовари с проблемите си. Най-добре не се подавайте на този натиск - вие имате достатъчно свои за решаване. В сряда очаквайте важно обаждане. В четвъртък и петък не пренебрегвайте служебните си отношения. В почивните дни от вас ще се очаква да отделите достатъчно и качествено време на семейството си.

Дева

През тази седмица много от плановете ви ще станат реалност. Малка е вероятността да срещнете някакви трудности. Единствено в сряда лошата комуникация може да ви изиграе лоша шега. Бъдете сигурни, че разбирате правилно какво иска отсрещната страна. В петък ви очаква приятна изненада, свързана с работата. През почивните дни не се товарете с излишна работа и проблеми.

Везни

През тази седмица е важно да запазите постиженията, които сте постигнали през последните месеци. Във вторник бъдете внимателни - някой може да се опита да ви въвлече в неприятна интрига. През втората половина на седмицата посветете повече време на себе си и на любимите си занимания. Някои представители на знака ще преживеят раздяла - опитайте се да я осъществите мирно и без излишни драми.

Вижте още: Намислете си число от 1 до 15 и вижте късмета си за ФЕВРУАРИ 2024

Скорпион 

Ако обмисляте смяна на работата, сега е добър момент да действате по въпроса. В понеделник много неща ще ви дразнят, но до сряда конфликтите ще се изгладят от само себе си. В четвъртък ще можете да разчитате на помощта на приятели по важен личен въпрос. През почивните дни не оставайте в града, разходете се сред природата - тя ще се отрази благоприятно на настроението ви.

Стрелец 

Тази седмица всичко ще върви повече или по-малко добре, в зависимост от това как ще реагирате на възникналите трудности. Опитайте се да не поемате. Важно е да докажете на себе си и на другите, че имате пълното право да вземате самостоятелни решения. Опитайте се да не планирате дълги пътувания през периода. Почивните дни прекарайте у дома и само релаксирайте.

Козирог

През тази седмица преди да приемете важна оферта, трябва да обмислите всичко и да не се заблуждавате с красиви обещания. Проверете добре фактите. До сряда е препоръчително да не предприемате драстични действия. В четвъртък плановете ви може да се провалят. Опитайте се да не влизате в конфликти без нужда. В петък ситуацията вероятно ще се промени драматично, съмнението в способностите ви ще изчезне.

Вижте още: 10 неща, които трябва да знаете, преди да излезете на среща с Водолей

Водолей 

В началото на седмицата може да откриете неточности в общата работа с бизнес партньори или половинката ви. Звездите обаче не ви съветват да разразявате конфликт. Изчакайте да видите как ще се развие ситуацията. Важното е да имате резервен вариант за действие, който да използвате в случай, че нещата се объркат. През почивните дни помислете за активна гимнастика или дълга разходка.

Риби

През тази седмица ще има повишена активност -  всичко, което се случва сега, ще е за добро. Това е време, в което ще събирате лаврите и плодовете на вашия труд. Настроението ви ще се подобри благодарение на любимия човек. Вашият авторитет в работата постепенно  ще нараства, околните ще очакват вашите навременни и мъдри съвети. Ще спечелите доверието на началниците си и пред вас ще се открият нови възможности.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Еманципацията на жените доведе до загуба на тайнствеността и мистерията на жената.

Грейс Кели

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама