Хороскоп за тази седмица, 7- 13 февруари


Хороскоп за тази седмица, 7- 13 февруари
Снимка: iStock/Guliver

Овен

През тази седмица ще имате шанс да се придвижите нагоре по кариерната стълбица. Ще има много начини да постигнете това, което искате. Внимателно формулирайте желанията си. Във вторник се опитайте да не започвате кавги и конфликти и да не забелязвате атаките на недоброжелатели. През почивните дни заминете далеч от дома. Опитайте се да се отпуснете максимално в напълно нова обстановка.

Телец

Седмицата ще е успешна в служебно отношение. През целия период ще сте много убедителни в преговорите и служебните срещи. В четвъртък проверявайте внимателно информацията, с която работите. Има голяма вероятност от неточности и грешки. В петък избягвайте командировките. Опитайте се да оцените реалистично силните си страни. През почивните дни най-добре останете вкъщи. Наспете се и се отпуснете.

Близнаци

Седмицата ще е успешна, ако се възползвате максимално от всичките й възможности. Ще имате шансове, както за творческа самореализация, така и за постигане на важни цели. В края на седмицата се захванете със задачи, които могат да бъдат изпълнени бързо. В събота ще се насладите на приятна компания на ваши приятели. В неделя неочаквана новина обещава да ви вдъхнови.

Рак

Тази седмица ще изисква минимални усилия от вас. Бизнес срещите в понеделник ще бъдат успешни, необходимата информация ще пристигне навреме. Очакват ви положителни промени в професионалната сфера и в личния ви живот. Не забравяйте за силата на дипломацията и готовността за компромис. Премахнете и най-малката проява на агресия в петък. През почивните дни обърнете внимание на приятелите си.

ТЕЗИ ЗОДИИ СЕ ОБИЧАТ ЗА ЦЯЛ ЖИВОТ

Лъв

Седмицата като цяло е благоприятна, ако спазване баланса. Не ви очаква нищо непланирано и извънредно. Във вторник се задоволете с това, което имате. Четвъртък е ден за справяне с дългове и финанси, както и за уреждане на отношения с партньори. В петък бъдете търпеливи и скромни в твърденията си. През уикенда са възможни проблеми и недоразумения в семейството.

Дева

Началото на седмицата ще бъде труден период, но решаващ за вашата кариера. Звездите препоръчват да покажете професионалното си ниво в целия му блясък. Победите, спечелени тази седмица, няма да бъдат забравени скоро. В четвъртък пестете силите си, защото всяка, дори най-обикновена работа може да ви отнеме много от силите. През почивните дни изберете пасивна почивка. Кратка разходка в парка или крайбрежната алея няма да навреди.

Везни

През тази седмица се движете решително към целта си. Самочувствието ще ви дава сила. Психичното равновесие ще ви позволява да не се тревожите за бъдещето. В сряда се слушайте в идеите на колегите ви - те могат да бъдат полезни. Помислете за инвестиране в образование или повишаване на квалификацията ви. През почивните дни потърсете нов източник на вдъхновение.

Скорпион

През тази седмица се доверете на интуицията си и смело продължете напред. Може да се надявате на повишаване на доходите ви. Някои представители на знака ги очаква работата на мечтите им. В петък ще бъдете прекалено уморени за нови начинания. Почивните дни са подходящо време да опитате да се разделите с някой от вредните ви навици.

Стрелец

Това е седмица за смели и енергични действия. Благоприятни ще са условията за вашето кариерно израстване. Не се оставяйте на притесненията да ви забавят по пътя нагоре. В сряда ще имате добър шанс да покажете на другите някои от най-добрите си качества. През почивните дни са вероятни интересни познанства. Не оставайте у дома.

ТОВА СА НАЙ-ДОБРИТЕ ЗОДИИ В ЛЕГЛОТО

Козирог

През тази седмица ще се наложи да предприемете решителни действия в служебен план. Бъдете уверени, че действате правилно, особено ако решенията ви са плод на стабилни данни и факти. В четвъртък можете да разчитате на подкрепата на приятели за неприятна битова ситуация. В събота бъдете внимателни - съществува риск от измами.

Водолей

През първата половина на седмицата ви очакват срещи и служебни пътувания. Някои представители на знака ще искат да се освободят от тежестта на задълженията. Затова ще допринесе умората. Просто си дайте кратка почивка, но не се отказвайте от намеренията и целите ви. В края на седмица ще ви просветне и ще се заредите с много вдъхновение. Ще има хора, които ще ви подкрепят.

Риби

През тази седмица Съдбата ще реши да ви се усмихне. Ще преживеете приятни събития, които няма да ви натоварят особено. В средата на периода ще разполагате с достатъчно свободно време. Запълнете го с полезни за вас дейности, като активна разходка, фитнес или гимнастика у дома. През целия период стойте далеч от съмнителни компании.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Ако се провалите с отглеждането на децата си, нищо друго няма значение.

Джаки Кенеди

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама