Хороскоп за тази седмица, 8-14 ноември


Хороскоп за тази седмица, 8-14 ноември
Снимка: iStock/Guliver

Овен

През тази седмица бъдете по-активни и креативни в работата си. Забравете за мързела и умората, работете колкото можете повече. Много скоро усилията ви ще дадат плод. В четвъртък ще можете да разрешите всеки проблем с лекота. В петък внимавайте в изказванията си и бъдете внимателни, когато говорите с колеги. В събота не си стойте вкъщи, а излезте с приятели и се отпуснете. Особено удоволствие ще ви достави общуването с деца, но все пак не задоволявайте всяка тяхна прищявка.

Телец

През тази седмица е важно да покажете умението си да изглаждате ситуацията, за да избегнете усложнения в отношенията. В понеделник очаквайте важна информация, която ще ви помогне да намерите изход от почти безизходна ситуация. Не планирайте важни срещи и големи сделки във вторник. В четвъртък бъдете търпеливи и не отхвърляйте искрено предложение за помощ. През уикенда бъдете дипломатични - всяка тайна може внезапно да излезе наяве и да се окажете в сложна ситуация.

Близнаци

Останалите проблеми от миналото през тази седмица ще бъдат благополучно разрешени. Очакват ви отлични перспективи. Може да вярвате в това, че дори най-амбициозните ви планове ще се сбъднат. В личния живот също ви очаква щастие - любимият ви човек ще ви обгради с грижи. През почивните дни си позволете удоволствието да се отпуснете - отидете на концерт, обогатете се с нови преживявания.

Рак

През тази седмица можете да реализирате много творчески импулси, особено ако намерите съмишленици. В сряда трябва да се съсредоточите върху целите си, защото в противен случай късметът ще ви се изплъзне. В събота, ако е възможно, е добре да прекарате един ден навън или още по-добре - да излезете от града и да се насладите на природата. Най-добре е да не влизате в спорове с роднините. Очакват ви красиви моменти с децата.

ПОД ТАЗИ ЗОДИЯ СЕ РАЖДАТ НАЙ-МНОГО МИЛИОНЕРИ

Лъв

През тази седмица не отлагайте нещата за по-късно. Никой няма да ги направи вместо вас. В средата на седмицата отделете повече време за себе си. Четвъртък и петък са подходящ дни за смяна на имиджа - подновете гардероба си изцяло или поне частично. В петък е възможно повишение, ако проявите мъдрост и дипломатичност. През почивните дни помислете как да разтоварите не само тялото, но и душата си.

Дева

Правилните решения през тази седмица ще дойдат единствено благодарение на интуицията ви. Сега не е време да се вслушвате в чужди съвети. Във вторник отношенията ви с околните ще се подобрят, ако се примирите с някои техни недостатъци. В сряда ще бъдете изпълнени с нови идеи, но е важно да осъзнаете, че някои от тях ще трябва да изчакат реализирането си. В четвъртък вниманието ви ще бъде насочено към въпроси, свързани с работата. Ако направите отстъпки в неделя, ще спечелите повече, отколкото ще загубите.

Везни

През тази седмица не се опитвайте да решите всичките си проблеми наведнъж. Сега не е време за грандиозни планове. Моментът не е подходящ за реализирането им. Вместо това е добре да анализирате ситуацията и да изберете приоритети си. Подчертайте основното и се заемете само с него. В петък не правете компромиси с желанията си. В събота и неделя ще се радвате завидно спокойствие.

Скорпион

Предстои благоприятна седмица, която ще ви позволи да промените отношението си към живота и да постигнете успех както в личен, така и в професионален план. В средата на периода очаквайте предложение за смяна на работата. В четвъртък и петък оптимистичното настроение ще ви помогне да се справите с всяка задача. През почивните дни ви очакват щастливи моменти, свързани с личния ви живот.

ЖЕНИТЕ ОТ ТЕЗИ ЗОДИИ ЛЕСНО ПОДЧИНЯВАТ МЪЖЕТЕ

Стрелец

Това е седмица, в която да заявите себе си и да напомните за интересите си. В понеделник и вторник е препоръчително да не променяте нищо драстично. В четвъртък вероятно ще възникне важен въпрос, който ще изисква вашето търпение и внимание към детайлите. Ако съгласувате желанията и възможностите си, докато планирате действията си, ще успеете да постигнете набелязаните цели. Най-добре е да прекарате уикенда в удобна за вас обстановка.

Козирог

Това е седмица за търсене на отговори. Някъде грешите и е важно да разбере къде. Вторник ще изисква от вас да бъдете решителни, да се включите незабавно в дадена ситуация и да сте уверени в собствените си способности. Деловите отношения с партньори ще зависят до голяма степен от вашата издръжливост и дипломатичност. В петък ще трябва да защитите гледната си точка пред началниците си, като идеите ви трябва да са логични и да представят стройна система за действие.

Водолей

Седмицата ще бъде доста натоварена. Още от понеделник ще трябва да работите усилено. Във вторник ще бъдете изправени пред нови предизвикателства. В сряда една невнимателна дума може да доведе до обтегнати отношения с колегите. В четвъртък стари семейни проблеми заплашват да напомнят за себе си отново. В събота можете да разчитате на помощта и подкрепата на приятели. Пътуване, планирано за неделя, може да бъде отложено.

Риби

През тази седмица личният ви живот ще изисква повече внимание. По пътя ви към щастието може да се появят редица препятствия, които ще бъде доста трудно да преодолеете. Пазете се от измами и манипулация. В четвъртък и петък повишената ви умора може да доведе до сривове и кавги с близките ви хора. В петък разсеяността ще ви попречи да се концентрирате върху служебни въпроси, затова бъдете внимателни. В неделя е препоръчително да бъдете особено предпазливи при контакт с непознати.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Жените наистина управляват света. Още не са го осъзнали. Когато го осъзнаят, ние всички ще сме в голяма беда.

Доктор Леон

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама