Идеи за стилен есенен маникюр според зодията


Идеи за стилен есенен маникюр според зодията

Всички жени знаят, че целият процес по създаване на стилен маникюр е детска игра, в сравнение с объркващия въпрос “Какъв цвят да избера?”. Хем ви се иска нещо модерно, но пък не твърде ярко, може би да има лек блясък или някаква декорация… Всичко е толкова сложно! Затова днес сме подбрали най-подходящите цветове, с които може да украсите ноктите си през идващата есен. И то не как да е, ами изхождайки от вашата собствена зодия.

Овен

За представителките на тази зодия най-подходящите цветове са в гамата на лилавото. Тази багра ще придаде на вашата особа така бленувания величествен блясък. А за да се чувствате като една истинска кралица, може да комбинирате със сребристи декорации.

Телец

Разцветката, на която трябва да заложи този буен знак определено е зелено. А ако се доверим на астролозите, според които слабата ви черта е материализмът, то зеленият цвят може да стимулира по-добро финансово състояние. Даже да не помогне особено, то поне ще се радвате на изящен маникюр!

Близнаци

Типичната отнесеност на дамите от зодия Близнаци може да се пребори с лак в оранжевите нюанси. Този, привличащ вниманието, слънчев цвят ще донесе и повече свежо настроение в иначе леко обърканата душа на Близнака.

Рак

Сребро, сребро и пак сребро! Чувствителните представителки на тази зодия имат нужда да отключат своя блясък.

Лъв

Добре дошли в бронзовата епоха, Лъвици. Покажете вашата сила с цвета, който символизира изобретателност и издръжливост, а именно- вечният бронз!

Дева

Идеалното допълнение към вашата силно изразена амбициозност е червеният цвят. Не се притеснявайте да заложите на всички възможни нюанси от горещата гама!

Везни

Максимата “По-малкото е повече” важи с пълна сила за вас, Везни. С изискан маникюр в nude гамата, без да привличате излишно внимание, ще бъдете невероятно стилни и изтънчени.

Скорпион

Представителките на тази опасна зодия трябва да опитат от всички нюанси на розовата палитра. Не е лошо от време на време да показвате и по-меката страна на характера си.

Стрелец

Черният цвят може да се окаже от голяма полза за тази зодия, която се слави с директността си. А ако пък е твърде дръзко за вас, заложете на друг абаносов оттенък, с който ще може да предизвикате малко повече тайнственост.

Козирог

Дамите, родени под знака на Козирог, често са склонни да влизат в категорията “работохолички”. Един завладяващо лазурен нюанс върху ноктите ще ви помогне да се откъснете от всекидневните си задължения поне за минута.

Водолей

Свободолюбивите представителки на тази зодия държат да показват своята независимост. Някой смел цвят от неоновата палитра ще ви помогне да заявите самостоятелността си.

Риби

Както знаем, неуловимите Риби винаги се реят някъде из дълбоките води на въображението си. Точно поради тази причина, свръхчувствителните дами от този зодиакален знак имат нужда от някой земен цвят, който да ги застопори на земята. Сивото, с всички негови нюанси, ще свърши чудеса!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Няма нищо благородно в това да бъдеш по-високо от другия. Истинско благородство има тогава, когато човек застава над предишното си Аз.

Ърнест Хемингуей

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама