Женски хороскоп за периода 15-21 март


Женски хороскоп за периода 15-21 март
Снимка: iStock/Guliver

Съветите на астролозите ще ви помогнат да прекарате следващата седмица в добро настроение и да не пропускате обещаващи възможности. Ето какво очаква дамите в зодиака през периода от 15 до 21 март.

Овен

За дамите от този знак третата седмица на март ще донесе нови победи, но за това е важно да запазят пълно спокойствие. Избягвайте токсичната комуникация и срещите с хора с негативно мислене.

Телец

Третата седмица на март ще бъде успешна за дамите от този знак, ако те обръщат внимание на интуицията си. В работата и в личния живот ги очакват победи, ако са уверени в себе си.

ЗОДИИТЕ, КОИТО ЩЕ СЕ СГОДЯТ ПРЕЗ МАРТ

Близнаци

На жените Близнаци астролозите препоръчват да се откажат от прибързаността си и да работят с повишено внимание. Избягването на прекомерни разходи ще им помогне да заделят необходимата сума за дългоочаквана покупка.

Рак

Астролозите препоръчват дамите от този знак да насочат енергията си за придобиване на нови знания и опит. Периодът е подходящ за осъществяването на смели планове и идеи.

Лъв

Тази седмица дамите Лъв ще могат да открият източник на доходи, ако не се страхуват от неизвестното. Успехът ще им се усмихне и в личния живот.

Дева

От понеделник до сряда можете спокойно да участвате във финансови транзакции, а втората половина на седмицата е най-добре да посветите на завършването на текущи дела и почивка.

Везни

Доброто настроение ще бъде спътник на Везните. През втората половина на седмицата събитията ще се развиват бързо и е важно дамите от този знак да се въздържат от необмислени действия.

Скорпион

Третата седмица на март ще бъде успешна за дамите Скорпион, както за покоряването на нови върхове в бизнеса, така и в личния живот. Единствено, изоставяйки токсичните нагласи, жените от този знак ще могат да намерят щастие.

ЖЕНИТЕ ОТ ТЕЗИ ЗОДИИ МИСЛЯТ САМО ЗА СЕБЕ СИ

Стрелец

Започнете седмицата с положителни мисли, тъй като тя няма да е от най-леките. Но положителното отношение, самочувствието и желанието да промените живота си ще ви помогнат.

Козирог

Балансирайте чувствата си, за да избегнете неприятности. Периодът ще бъде успешен, ако не отлагате решаването на важни въпроси и не си давате лъжливи надежди. 

Водолей

Тази седмица се очакват някои трудности в работата, но няма да ви е трудно да ги преодолеете.

Риби

Третата седмица на март едва ли ще е от най-успешните за Рибите. През първите два дни астролозите препоръчват да проявите търпение.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Когато ти се даде възможност да бъдеш прав или добър, избери да бъдеш добър.

"Чудо"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама