Животът на тези зодии ще се промени в края на юни 2023


Животът на тези зодии ще се промени в края на юни 2023
Снимка: iStock/Guliver

Кардиналните и водните знаци ще бъдат повлияни от транзита на Меркурий в Рак, започващ на 26 юни 2023 г. до 11 юли 2023 г. За кардиналите знаци този транзит е свързан с изравняване и усъвършенстване на комуникационни умения. Водните знаци ще изпитат много повече вълнение и романтика в любовния си живот.

Вижте още: Най-щастливият ден от седмицата за всяка зодия, 26 юни - 2 юли 2023

Днес ви представяме 2 зодии, за които периодът ще донесе големи промени.

СКОРПИОН

Скорпиони, вие най-накрая излизате от черупката си и Меркурий ви дава чувство за сила и смелост, за да триумфирате. Преживявате силно вътрешно израстване и сте готови да дадете всичко от себе си за една зараждаща се връзка. Нови философии и духовни теми започват да ви вълнуват, като това ще ви даде стремеж да сте по-нахъсани в набелязаните цели. Меркурий ще ви напомня да преследвате това, което искате точно преди началото на сезона на Лъва.

Вижте още: Любовен съвет за всяка зодия за лято 2023

РИБИ

Меркурий носи игрива и вдъхновяваща енергия, която подхранва вашето въображение, позволявайки ви да се съсредоточите върху планове и творчески проекти, които стимулират вашата духовна страна. Ако имате забравено хоби, този транзит на Меркурий ще ви накара да се влюбите в него отново, тъй като ще се вдъхновите. Приключвате една връзка, която ви носеше повече негативи отколкото позитиви и много скоро Вселената ви среща с точния за вас човек.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Не можеш да имаш всичко. Къде ще го сложиш?

Ан Ландърс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама