Любовен съвет за всяка зодия за лято 2023


Любовен съвет за всяка зодия за лято 2023
Снимка: Istock

ОВЕН

Вихрените романси са опияняващи и забавни, но могат да доведат и до поредица от катастрофални връзки. Ако търсите нещо по-стабилно, трябва да забавите темпото и това ще ви позволи да научите повече за човек без похотта постоянно да ви пречи. Ще можете да видите някого такъв, какъвто е в действителност, а не представата ви за това кой е. Съветът на звездите към Овните е да бързат бавно. Това е ключът към изграждането на дълготрайни отношения с правилния човек.

Вижте още: Тези зодии са най-големите скъперници

ТЕЛЕЦ

Да се оставите да бъдете погълнати от чувствата си към някого може да бъде вълнуващо. Отворете сърцето си и си позволете да се насладите на едно любовно пътуването. Може да откриете, че хората също започват да се отварят към вас по-бързо. Ледената черупка, в която сте се затворили, ви държи на сигурно, но и на самотно място. Страдате, че сте сами, но бъдете честни - колко хора допуснахте до себе си? Това лято ви дава шанс да срещнете идеалния партньор, но от вас зависи дали ще го задържите!

БЛИЗНАЦИ

Обичате свободата и гъвкавостта. Ако някой се опита да ви ограничи, започвате да бягате с 200, но именно това е причината често да сте самотни. Ще е трудно да създадете нещо специално с някого, ако той усети, че сте готови да се откажете или да си тръгнете във всеки един момент - така че това лято се опитайте да покажете на човека до вас, че сте стабилен партньор. Не забравяйте, че да покажете на партньора си, че е специален не означава, че ще се омъжвате или че ще сложат белезници. Позволете си сами да изпитате удоволствие от едни по-дълбоки отношения.

РАК

Раци, вие рядко криете чувствата си. Представителите на тази зодия носят сърцето си на тепсия. Но когато срещнете някой нов партньор, е добре в началото да запазите някои неща за себе си. Позволете на човека, с когото излизате, да спечели доверието ви. Прекаленото споделяне веднага може да създаде фалшива връзка на близост. Това лято опитайте да запазите част от чувствата си само за вас.

ЛЪВ

Лъвовете са динамични, палави и обичат да управляват. Имат магнетична, силна личност и като естествен лидер обичат цялото внимание да бъде вперено в тях. Тези характеристики могат да им служат добре в кариерата, но често ги провалят в любовта.

Вместо да говорите само вие и само за вас, това лято се опитайте първо активно да слушате партньора си. Това няма да ви отнеме от светлината на прожекторите, а напротив - ще добави още една вълнуваща черта в характера ви. Опитайте се да спечелите партньора, а не само да го впечатлявате.

Вижте още: Най-късметлийският ден за всяка зодия за лято 2023

ДЕВА

Девите имат високи стандарти за всички - включително за себе си. По време на среща с партньорите си тяхната мисъл е заета само с това дали човекът срещу тях отговаря на всичките им идеалистични представи и понеже никой не отговаря, Девите се чудят дали биха могли да променят половинката си. Оформянето на някого в това, което търсите, може да бъде изтощително и да накара партньора ви да се почувства обиден, че не е приет такъв, какъвто е. Не всяка среща ще мине идеално или ще пасне перфектно и това не означава, че човекът не си заслужава. Съветът на звездите към Девата е да се научи да опознава хората повече със сърце и по-малко с прагматичен ум.

ВЕЗНИ

Везните обичат любовта. Дългосрочните връзки и бракът могат да бъдат супер важни за тях, а понякога се превръщат във фикс идея. Точно заради това запознанствата с нови хора са предизвикателство за тях. След няколко срещи от приложенията за запознанства се оказват разочаровани, че идеалният човек с пръстена не се е появил в живота им веднага. Това лято, Везни, вашата нова мантра за срещи е да си поставите граници. Да накарате някого да се почувства специален е чудесно, но не и когато е за ваша сметка. Добре е да имате голямо сърце и да сте ентусиазирани, но е важно да не се раздавате твърде много от рано. Не всеки може да се движи със същото темпо като вас, така че просто оставете нещата да се развиват естествено с времето.

СКОРПИОН

Вашата дълбочина и страст могат да бъдат опияняващи, но може да е трудно за другите да стигнат толкова бързо до вашите нива.

Това лято вашата мантра за срещи Скорпиони е просто да се отпуснете. Не се впускайте в дълбоки размисли за смисъла на живота или най-дълбоките ви страхове на първата среща. Флиртувайте и се забавлявайте, след което запазете по-дълбокия разговор за по нататък. Ако вие двамата наистина си паснете, ще имате достатъчно време да се опознаете на по-дълбоко ниво.

Вижте още: Тези зодии ще чуят невероятно щастлива новина до края на юни 2023

СТРЕЛЕЦ

Стрелецът е импулсивен и смел. Обича новите идеи, свежите преживявания, изследването, свободата и да се възползвате от всичко, което животът може да предложи. Докато вашата спонтанна природа води до безкрайно забавление, тя също може да предизвика страх от обвързване и отговорност. Това лято опитайте да се срещате само с един човек (или двама, ако моногамията не ви харесва). Ако нещо се обърка, опитайте се да го разрешите, преди да сложите край на отношенията си. Не е страшно да се отворите и да бъдете уязвими пред друг човек. Това е единственият начин да създадете дълбока връзка.

КОЗИРОГ

Няма петгодишен план, който можете да следвате, за да намерите романтика. И както се казва - цялата работа и никаква игра може да ви направи супер скучен - или най-малкото, да напрегне самите вас. Опитайте се да спрете да контролирате хората и ситуациите, защото това е супер отблъскващо в любовта. Позволете си да правите грешки и се впуснете смело в чувствата си. В противен случай рискувате да останете самотен кариерист.

Вижте още: Как се целува всяка зодия

ВОДОЛЕЙ

Прогресивни и противоречиви по природа, вие обичате да прегръщате своята индивидуалност - и ние ви обичаме за това. Вашата визионерска природа, уникална личност и странно чувство за хумор ви правят забавни. Водолеите имат логичен, прагматичен ум, което ги кара да гледат на взаимоотношенията като на пъзел, който трябва да бъде решен. Не всеки обаче иска да бъде разпитван за бъдещите си планове на първата среща. Спрете да се държите с партньорите си сякаш кандидатстват за работа, а не да имат отношения с вас.

РИБИ

Ако Купидон имаше зодиакален знак, това щеше да е Риби. Връзките и романтиката са имената на играта в света на Рибите. Вие сте твърдо решени, че трябва да създадете семейство, защото това ви налага обществото, но бъдете честни, че хич не вие до това. Не всяка среща трябва да има приказен край. Може би лятната афера е точно това, от което се нуждаете.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Не смятам, че лифтингът е жизненоважен за една жена. Дори да получите красиво лице, белезите върху сърцето и черните петна в душата остават.

Бриджит Бардо

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама