Как да изчислим нашия асцедент и какво ни казва той


Как да изчислим нашия асцедент и какво ни казва той
Снимка: iStock

В астрологията асцедентът се свежда до знак, който се издига на източния хоризонт в точното време над мястото, където сте родени - това е ключовата информация, която трябва да имате, за да дешифрирате наталната си карта.

Много астролози смятат асцендента за най-важната част от наталната карта, затова той се поставя на първо място. Слънчевият знак представлява вашето вътрешно ядро, а възходящият знак определя как другите ви възприемат, преди да ви опознаят по-добре - подобно на маската, която носите пред външния свят. Асцендентът може да се прояви в начина, по който се обличате, държите, оформяте косата си. За да изчислите асцендента си, просто въведете вашето време и място на раждане на всеки астрологичен сайт. Имайте предвид, че възходящите знаци се променят на всеки няколко часа, така че колкото по-точни сте, толкова по-добре.

Овен

Асцендентът в Овен придава на личността активен характер. Този знак показва страст, която води до успех във всички области на живота.

ТРИТЕ ЗОДИИ, КОИТО ИМАТ НАЙ-СИЛНАТА ВЪТРЕШНА ЕНЕРГИЯ

Телец

Ако вашият асцендент е в Телец, това говори за вас като човек с нежна и сантиментална природа. Телецът има дълбока нужда да търси красота и удоволствие във всичко, което прави.

Близнаци

Тези с асцендент в Близнаци са бъбриви, изразителни и млади по душа. Това е въздушен знак и неговите представители никога не крият чувствата или мислите си от никого.

Рак

При Рака емоциите се променят на всеки няколко дни, тъй като Луната е постоянно в движение. Раците са чувствителни и нежни, те винаги открито демонстрират своя опит.

Лъв

Този огнен асцендент е пълен с енергия и живот. Хората с аксцедент Лъв са упорити и страстни. Понякога прекаляват с драмата, но Лъвът иска да бъде в центъра на вниманието.

Дева

Любопитни по природа Девите, що се отнася до асцендента, винаги са в търсене на отговори, които ще им помогнат да разберат по-добре света.

Везни

Тези, чийто асцендент е във Везни, умело използват чара си, за да постигнат това, което искат. И въпреки че може да ви се сторят нерешителни, всъщност Везните предпочитат да потърсят съвет от другите, преди да направят свои собствени заключения.

Скорпион

Скорпионите известни със своята мистериозна и мощна природа. Но не се заблуждавайте от тях, всъщност те са лоялни. Вярно е, че ако Скорпион има причина да не вярва на другите, той става отмъстителен.  

Стрелец

Общителният Стрелец използва своята страстна природа, за да опознае другите, да постигне успех и да изгради собствено самочувствие.

Козирог

Родените с Асцендент в Козирог намират удоволствие от системния подход и естествения ход на живота.

Водолей

Представителите на Водолей са борци за социална справедливост. Използват своите знания и способности за иновативно мислене в полза на всички. Водолеите винаги ще се борят за най-висшето, а не за своето добро.

Риби

Рибите са един вид хамелеони в астрологията: те могат да поемат удар върху себе си и да изгладят всички емоции, които витаят около тях. Рибите имат добра интуиция, могат да вземат решения въз основа на собствената си проницателност.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Когато ти се даде възможност да бъдеш прав или добър, избери да бъдеш добър.

"Чудо"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама