Как да си намерите нова работа през 2022 според зодията ви


Как да си намерите нова работа през 2022 според зодията ви
Снимка: iStock

Нова година – нов късмет. А защо не и нова работа?

Ако сте огнен знак (Овен, Лъв, Стрелец):

При търсене на работа, трябва ясно да си представяте каква е крайната ви цел. Мислено си представете как искате да изглежда вашия офис, колектив, кръгът от задължения, заплатата. Така ще намерите по-лесно желаната работа. Не показвайте прекалено самочувствие и в никакъв случай не се дръжте арогантно, сякаш сте незаменими.

Ако сте земен знак (Телец, Дева, Козирог):

Не бързайте да се преквалифицирате от лекар в преподавател, от дизайнер в мениджър. Търсете си работа в сферата, в която вече сте се изявили успешно, с помощта на бившите колеги или делови партньори. Главното е да направите първата крачка, а за инертните земни знаци тя е доста трудна. Имате нужда от близък или приятел, който да ви вдъхне повече увереност.

ТЕЗИ ЗОДИИ ЩЕ ОТКРИЯТ ЛЮБОВТА ПРЕЗ ЯНУАРИ 2022

Ако сте въздушен знак (Близнаци, Везни, Водолей):

За вас е достатъчно само да пуснете слух, че търсите работа и ще сте затрупани с делови предложения през новата година. Ето защо вашата основна задача е да направите така, че възможно повече хора да разберат за вашите намерения. Определено имате късмет и улучвате най-подходящите моменти и хора. Може би това се дължи и на добрата ви интуиция.

Ако сте воден знак (Рак, Скорпион, Риби):

Не губете сили за напразни изживявания. Стига сте говорили за своите проблеми и сте се жалвали. Не изпадайте в униние, защото ще пропуснете шансовете си. Започнете да търсите, без да се комплексирате и да търсите мнимите си недостатъци. В противен случай около вас ще се натрупат толкова негативи, че ще затънете в тях като в блато и няма да можете да се измъкнете без чужда помощ. Вие не сте сгрешили в нищо, просто такива са обстоятелствата.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Колко нечестно! Само едно здраве и толкова много болести!

Виктор Шлихтер

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама