Как да спечелите сърцето на Овен


Как да спечелите сърцето на Овен
Снимка: iStock/Guliver

Как да привлечете мъжа Овен

Независимостта е ключът към разбирането на Овена, тъй като те не обичат да приемат заповеди от други. За да съблазните човек Овен, трябва да се научите да играете играта по неговите правила. Този мъж често намира гонитбата за обекта на желанието си по-вълнуваща от улова, а завладяващата му природа го кара често да гони партньори, които не може да има. За да привлече вниманието му, човек трябва да се прави на трудно достъпен, сякаш му изпраща съобщение, че трябва да се бори за някаква награда и да спечели този, с когото наистина иска да бъде.

Това е романтичен, предизвикателен мъж, който бърза да стане „рицар в блестящи доспехи“ за партньора си, така че трябва да му бъде позволено да бъде такъв от време на време. В лош ден Овенът може да бъде егоцентричен, арогантен и упорит, но той също е смел, приключенски и страстен. Връзката с този мъж може да бъде забавна и вълнуваща, но лесно някой може да бъде наранен, ако партньорът им не разпознае и приложи правилната енергия, необходима да движи връзката им напред.

ВИЖТЕ КОИ СА НАЙ-ТЪМНИТЕ СТРАНИ НА СКОРПИОНА

Как дапривлечете жената Овен

Жените от зодия Овен са безстрашни и естествени лидери. Те са енергични, харизматични, динамични и влюбени в предизвикателства и приключения. Ако искате да привлечете вниманието на жена Овен, трябва да я оставите да ви съблазни и да харесвате нейната независима природа. Жена, родена под зодиакалния знак Овен е изключително страстна, което я прави неустоима за противоположния пол. Непрекъснато е в движение и никога няма да допусне да бъде опустошена от мъж, в същото време е жадна за любов, но се опитва да държи контрола.

За да привлечете жена, родена под този знак, човек трябва да предприеме действия, но да не създава впечатление, че контролира нещата. Тя трябва да бъде свободна да проявява инициатива и да се бори за обичта на любимия си човек, очаквайки същото в замяна. След като се влюби, тя е изключително вярна и на моменти прекалено ревнива. Да се ​​срещаш с нея означава да й обръщаш цялото си внимание, което й трябва, да й отделяш време и постоянни усилия да докаже, че зад действията стои любовта. Уверена и властваща, тя не просто има нужда от някой, който да следва, а някой да бъде еднакво енергичен и силен. Връзка с жена Овен може да бъде интересна, изпълнена с приключения и вълнения, но само ако човек е готов да поеме по-малко доминираща роля от време на време.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Жените наистина управляват света. Още не са го осъзнали. Когато го осъзнаят, ние всички ще сме в голяма беда.

Доктор Леон

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама