Най-неуспешните любовни съюзи на зодиакалните знаци


Най-неуспешните любовни съюзи на зодиакалните знаци
Снимка: iStock/Guliver

Съвместимостта между двама души е на първо място разбиране и признаване на нуждите един на друг. Хората в една връзка могат да имат различни мнения по много въпроси, но е важно дали успяват да постигнат консенсус, или не. Има няколко знаци на зодиака, комбинацията между които може да бъде доста токсична. Вижте кои са те:

Везни и Телец

Те са като огледала - представителите на тези зодии са много сходни, дори имат някаква телепатична връзка. И двамата не само се обичат, но се обожават, така че дори мисълта за раздяла им се струва непоносима. Отначало отношенията между тях са перфектни, но... упоритостта на Телеца и отчаяното желание на Везните да са прави през цялото време удря последния пирон в ковчега на връзката им. Те се познават и разбират добре, но просто не са в състояние да задоволят всички изисквания, които и двамата поставят в този съюз.

Лъв и Рак

Срещата на тези знаци трудно може да завърши с нещо добро. Докато Ракът очаква връзката му с партньора да бъде дълбока и душевна, Лъвът е в хватката на постоянната несигурност, която разрушава любовното му настроение. Изключителната емоционална изменчивост на Лъва - моментален преход от грижа към прекомерна критичност - плаши партньора. Ракът, коѝто е много нежен човек, приема всичко това присърце и изблиците на гняв, които използва като защитен механизъм, могат да разрушат връзката.

Козирог и Водолей

Представителите на тези две зодии са известни със своята решителност и именно тази особеност ги привлича един към друг (а също така ги отблъсква в различни страни). Докато Козирогът е готов да инвестира себе си в любовен съюз, Водолеят управлява отношенията като практики. Подобно разположение превръща Водолея в доминиращата страна в отношенията, а Козирога в зависимата страна, която трябва да доказва своята стойност през цялото време. В крайна сметка решителното им намерение да се поправят взаимно с помощта на критики и викове или става причина за бурна кавга, или някой от партньорите да си тръгне, защото нервите му просто не могат да  издържат.

РАЗБЕРЕТЕ КОИ СА ЗОДИИТЕ, КОИТО СА НЕЩАСТНИ В ЛЮБОВТА

Дева и Близнаци

Или живеете живот, изпълнен с мечти, или правите практични неща. Ето защо тези два коренно различни светогледа не могат да съществуват дълго време заедно. Докато Близнаците са големи мечтатели, Девата е изключително земен и сериозен човек, опитвайки се да намери практически решения на всякакви проблеми. Връзката им няма шанс за успех, тъй като Девата в трудни моменти може просто да си тръгне, оставяйки Близнаците с разбито сърце.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Аз гледам на тялото си повече като на инструмент, отколкото като на орнамент.

Аланис Морисет

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама