Разберете кои са зодиите, които са нещастни в любовта


Разберете кои са зодиите, които са нещастни в любовта
Снимка: Istock / Guliver

Представителите на някои зодиакални знаци са отчаяно нещастни в любовта. И проблемът не е, че те не я заслужават, а че само любовта не е достатъчна, за да разберете и приемете друг човек.

Някои зодиакални знаци са доста трудни за приемане и другите трудно могат да разберат чувствата и мислите им. И заради това започват проблемите във връзките им. Вижте кои са тези знаци:

Козирог

При Козирозите всичко е много трудно-  както с контрола на емоциите, така и със способността им да ги изразят правилно. Да, те могат да се влюбят, но дори и в такива ситуации напълно контролират реакциите си. Освен това Козирозите винаги са доста критични и взискателни, що се отнася до другите. И най-лошото е, че изобщо не разбират хората, затова се влюбват в напълно неподходящи за тях хора.

НЯКОЛКО ИНТЕРЕСНИ ФАКТА ЗА ЖЕНИТЕ КОЗИРОГ

Рак

Раците не могат да живеят без любов. Но веднага щом я намерят, проблемите започват. Оказва се, че дори и най-деликатният, чувствителен и предпазлив човек все пак редовно ще прави нещо, което ще обиди фината душа на Рака. И започват едни дълги дискусии относно факта, че всичко това не е било нарочно, няма да се случи отново и че другият човек съжалява. Въпреки това Раците не прощават и не забравят. А сега си представете, че това се случва всеки ден по няколко пъти. Никой не би искал постоянно да се извинява.

Риби

Вечно мечтаещи и романтични, Рибите отдавна са измислили идеалния живот, който търсят. А фактът, че партньорите им в никакъв случай не се вписват в описаната картина, са проблемите, с които трябва да се борят. Всъщност е доста трудно да разбереш Риби, защото са доста егоистичен знак на зодиака. И организират живота си така, че те да са добре. За да разберете това трябва да прекарате известно време с Риби под един покрив, за да видите колко много обичат да експлоатират другите, криейки се зад любовта.

Дева

Девата търси идеала. В крайни случаи това е може да е нещо близко до идеалното. Проблемът е, че Девата не понася, когато някой им възразява. И не прави както казва тя. И спори. Освен това за Девите е много трудно просто да обичат един човек и да не забелязват недостатъците му - всяко несъвършенство дълбоко ги наранява. И за да поправите това, трябва да водите дълги и доста скучни разговори всеки ден.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Разбрах, че когато имаш истински интерес към живота и любопитен живот, сънят не е най-важното нещо.

Марта Стюарт

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама